Πρόγνωση Καιρού

Category:

ΣΗΜΕΡΑ: Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, συννεφιά με βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία και την ανατ. Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με πρόσκαιρη τοπική συννεφιά.


Ανεμοι: Στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4-6, ανατολικά Δ-ΝΔ 3-5 και στο νότιο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ.



Θερμοκρασία: Βόρεια 15-29oC, υπόλοιπα ηπειρωτικά 17-32oC και στην Ηπειρο έως 25oC, νησιά 20-30oC...



...ΑΥΡΙΟ: Στα δυτικά, βόρεια, βόρειο και ανατ. Αιγαίο παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Μεμονωμένες καταιγίδες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 4-6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.



ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Σε Ιόνιο, ηπειρωτικά και βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι Δ-ΒΔ 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



ΑΤΤΙΚΗ



Σήμερα: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπική συννεφιά στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 20 ώς 32oC. Αύριο, πρόσκαιρη τοπική συννεφιά κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι Δ-ΒΔ 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Σήμερα: Βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 3-5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 18 ώς 29oC. Αύριο, παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι Δ-ΒΔ 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου