Συμφώνησαν με Ίβκοβιτς οι Αγγελόπουλοι

Category:

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συναντηθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και η οριστική συμφωνία. εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί επίσημα την Παρασκευή.

Στο πλευρό του έμπειρου προπονητή θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν βοηθός του ενώ πιθασνότατα θα παραμείνει και ο Μίλαν Τόμιτς στο τεχνικό τιμ.

Ο Ιβκοβιτς θα παρατείνει τη διαμονή του στην Αθήνα, προκειμένου να έχει νέα συνάντηση -για κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες- με τους δυο «ισχυρούς άνδρες» των Πειραιωτών το πρωί της Παρασκευής ενώ ως το απόγευμα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο "Ντούντα" συνέφαγαν στη συνέχεια, σε ψαροταβέρνα και όλοι στον Πειραιά ευελπιστούν να ξαναζήσουν στιγμές της περασμένης δεκαετίας με τον τεχνικό της εθνικής Σερβίας -και κουμπάρο του Ομπράντοβιτς, σημειωτέον- στον πάγκο.

Comment (1)

ETSIIIIIIIIIII
KAI AMA XANADOYNE PRWTA8LIMA TA BAZELAKIA NA MOU TRIPISETE TIN MYTI XAXAXA
ADE GEIA !

Δημοσίευση σχολίου