Τέρι: "Λάθος η απομάκρυνση του Ανελκά"

Category:

"ΊΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ"

Ενώ οι Γάλλοι παίκτες αναζητούν τον "προδότη των αποδυτηρίων", όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους οι Φρανκ Ριμπερί και Πατρίς Εβρά ("δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν βρούμε ποιος πρόδωσε τα όσα έγιναν μεταξύ Ανελκά-Ντομενέκ"...
τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Μπάγερν Μονάχου στα γαλλικά ΜΜΕ), ο Τζον Τέρι χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την αποπομπή του συμπαίκτη του στην Τσέλσι από την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Αγγλίας, ο πρώην αρχηγός των "τριών λιονταριών" τόνισε πως θαυμάζει πολύ σαν παίκτη τον Ανελκά και θεωρεί ότι ήταν λανθασμένη η κίνηση της ομοσπονδίας να τον απομακρύνει από τους "τρικολόρ". "Πληροφορήθηκα ότι τον έστειλαν πίσω, διότι είπε δυνατά την άποψή του. Ίσως μερικοί από εμάς (σ.σ. Αγγλοι) πρέπει να πάνε στα σπίτια τους πριν τελειώσει η ημέρα" επισήμανε ο Τέρι και πρόσθεσε: "Για να μιλήσω ειλικρινά για τον Νίκο, είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Πριν έρθει στην Τσέλσι, είχαν γραφτεί πολλά αρνητικά πράγματα εναντίον του, αλλά σαν άνθρωπο δεν μπορείς να βρεις καλύτερο στο ποδόσφαιρο".

Ο Τέρι κατέληξε: "Είναι ήσυχος, αλλά παίζει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και ξέρει καλά τι γίνεται, οπότε, εάν ο Νίκο έχει κάτι να μου πει, θα σηκωθώ και θα τον ακούσω, διότι είναι ένας μεγάλος παίκτης. Πρόκειται για μία εντελώς λανθασμένη απόφαση".

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου