ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΒΑΤΟΠΕΔΙ

Category:

Αρκετοί φώναζαν πριν καιρό για την υπόθεση ότι ΒΡΟΜΑΕΙ από χιλιόμετρα ότι είναι ένα καλό στημένο παιχνίδι εξουσίας.Που θέλω να καταλήξω ??

Πριν αρκετό καιρό είχαμε ένα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αν θυμάστε !Αυτός λοιπόν αν και τα έκανε ΌΛΑ ΣΚΑΤΑ έκανε και ένα καλό.ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ.Φυσικά αυτοί όχι μόνο στράβωσαν φάγανε τέτοιο χαστούκι από την ΕΛΛΑΔΑ που τόσα χρόνια δεν τολμούσε να μιλήσει, που σιγά μην το άφηναν έτσι !Εδώ λοιπόν έρχετε το σκάνδαλο της μονής βατοπεδίου,  και κάπου εδώ είναι που ο γιωργάκης έγινε Γιώργος !Μέχρι εδώ όλα καλά έτσι ?
Βγαίνει λοιπόν ο φίλος τους ο Γιωργάκης
Ο Γιωργάκης αν θυμάστε καλά στην αρχή εκανε τσαλιμάκια για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη αλλά η συμφωνία είχε ήδη γίνει οπότε το έχασε δεν προλαβέ να τα κάνει σκατά !
Σιγά όμως μην σταματούσε εκεί τόσα θέματα έχουμε.Για να μην σας ζαλίζω μερικά από αυτά είναι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ όπου να έκανε σκατά, να πούμε για το κολο μνημόνιο τι να πω τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,το Σκοπιανό ?Τις μυστικές συνομιλίες με Τουρκία-Σκόπια ?Το ξεπούλημα της χώρας ?Τις συμφωνίες με το Κατάρ ?Ναι εδώ να πω κάτι σε αυτούς που μιλούν για αναπτυξη.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΖΙΝΑ ?Αντιθέτως προσθέτεις ακόμα μια θηλιά  στον λαό !
Δεν είναι μόνο αυτό όμως.Λέτε ο Σε'ί'χης να μην κοιμόταν επειδή στην Ελλάδα είμαστε σκατά? και είπε ας τους δώσουμε μια ανάπτυξη κρίμα είναι .ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ?ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΙΡΙΟ.ΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ
Οπότε έχω μια πρόταση σε όσους φωρούν κομμάτικά γυαλία(μπλέ,πράσσινα,κόκκινα κτλπ)
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.ΤΙ ? ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ

gamatos !

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου