Όρκος νίκης !

Category:


Την «γκέλα» του Παναθηναϊκού στην Καβάλα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στις Σέρρες, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Πανσερραϊκό (18:15 - Novasports 1), αφού με νίκη οι Πειραιώτες προσπερνούν τους «πράσινους». «Προσοχή» συνέστησε ο Βαλβέρδε...

...Ο Παναθηναϊκός «στραβοπάτησε» στην Καβάλα και πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί για πρώτη φορά φέτος να προσπεράσει τους «πράσινους» στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό και μοναδικός στόχος των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μοϊσές Ουρτάδο και δεν αποκλείεται να τον «ρίξει» στη μάχη αν τον χρειαστεί στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Βαλβέρδε θα χρησιμοποιήσει σχήμα με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. 
Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ιμπαγάσα και ο Μοϊσές ή Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τους Φετφατζίδη και Ριέρα. Πιο μπροστά θα παίξει ο Μιραλάς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάντελιτς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Μοντέστο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος. Εκτός έμειναν οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Νέμεθ, Ζαϊρί και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

Ο Βάσκος προπονητής δεν φαίνεται πως επηρεάστηκε από το «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στην Καβάλα και έλεγε στου Ρέντη ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να προσέξουν πολύ στις Σέρρες, ώστε να μην την... πατήσουν όπως το «τριφύλλι»:

«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι στο δικό μας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή το δικό μας ματς και τέτοιους αντιπάλους πρέπει πάντα να τους λαμβάνεις υπόψη σου», είπε ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: 
«Και με την Ξάνθη έχασαν βαθμούς, αλλά εμείς ηττηθήκαμε από τον Ηρακλή. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου