ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

Category:

Αγαπητές κυρίες/κύριοι,
Με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σκοπός του είναι, στα πλαίσια των δύσκολων καιρών που διανύουμε  να συμβάλλουμε, όσο είναι δυνατόν στην καταπολέμηση της ανεργίας.




Απόσταγμα 20ετούς  πείρας των εργασιακών συμβούλων  Μάρως Μπανάκου και Μιχάλη Σερασκέρη, συνιδιοκτητών των συμβουλευτικών επιχειρήσεων Crème de la Crème Human Resources (www.cremedelacreme.gr) και Job Quest Σύμβουλοι Εργασίας (www.jobquest.gr), το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε για να συμβάλει στην προσπάθεια όσων αναζητούν εργασία και απευθύνεται κυρίως σε:
• νέους, επιστήμονες  ή επαγγελματίες (πτυχιούχους ή μη) που για πρώτη φορά εισέρχονται στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αναζήτησης εργασίας·
• επαγγελματίες (χαμηλόβαθμα, μεσαία και ανώτερα στελέχη) που  επιθυμούν επαγγελματική αλλαγή·
• απολυθέντες εργαζομένους σε αναζήτηση επανένταξης στον εργασιακό στίβο·
• απολυθέντα στελέχη  που, λόγω μακροχρόνιας παραμονής σε μία εταιρεία, δεν διαθέτουν εμπειρία διεξαγωγής συνέντευξης πρόσληψης  ή κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος.
Το βιβλίο προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις και στις τέσσερις αυτές κατηγορίες επαγγελματιών, αλλά, ακόμα, δίνει πρακτικές συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σε όσους θέλουν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πλέον δόκιμο τρόπο, να δημιουργήσουν ελκυστικά και σύγχρονα βιογραφικά σημειώματα, να κερδίσουν όλες τις «μάχες» κατά τη διάρκεια του «πολέμου» των συνεντεύξεων.
Δε σταματά, όμως, εκεί. Μεγάλο τμήμα του αφιερώνεται στη δύσκολη προσπάθεια όχι μόνο ανεύρεσης θέσης εργασίας, αλλά και επανατοποθέτησης (outplacement) και επιτυχούς παραμονής σε αυτή. Προχωρά λοιπόν με σοβαρότητα στο επίμαχο θέμα: Πώς να επιτυγχάνω πάντα
αποτελέσματα στην αγορά εργασίας! Αποτελεί τον Οδηγό Επιβίωσης στον ευαίσθητο τομέα της αγοράς εργασίας κάθε σύγχρονου επαγγελματία και στελέχους επιχειρήσεων.
Ο Μιχάλης Σερασκέρης είναι Οικονομολόγος. Γεννήθηκε  στην Αθήνα. Διατελεί επί 20ετία διευθυντής ανθρωπίνου δυναμικού και σύμβουλος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού σε ελληνικές ή ξένες εισηγμένες επιχειρήσεις. Δίδαξε Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο παράρτημα του γαλλικού πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνα, ενώ έχει εκδώσει σειρά άρθρων και επιστημονικών μελετών για θέματα διοίκησης προσωπικού και διοίκησης νοσοκομείων. Είναι σήμερα γενικός διευθυντής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των συμβουλευτικών εταιρειών Crème de la Crème Human Resources SA  και Job Quest Σύμβουλοι Εργασίας SA.
Η Μάρω Μπανάκου είναι  Οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Διατελεί επί 20ετία στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων. Ίδρυσε πριν από 16 χρόνια τις συμβουλευτικές εταιρείες Crème de la Crème Human Resources SA (www.cremedelacreme.gr) και Job Quest Σύμβουλοι Εργασίας SA (www.jobquest.gr), στις οποίες απασχολείται έως σήμερα ως σύμβουλος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού και κατέχει τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. και της διευθύνουσας συμβούλου. Έχει γράψει σειρά άρθρων σε ελληνικά και ξένα έντυπα, ενώ παρέχει έως σήμερα συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ελληνικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα της χώρας.­

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου