Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με τον Παπουτσή και το Σαχινίδη

Category:

Περιπέτεια στον αέρα έζησαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής και ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Μάντσεστερ. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στην βρετανική πόλη...
...Το αεροπλάνο της εταιρείας «Delta Airlines» είχε αναχωρήσει τα ξημερώματα από την Νέα Υόρκη και επρόκειτο να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 09:20.

Ωστόσο, ο πιλότος είδε καπνό κατά την διάρκεια της πτήσης, οπότε ζήτησε και έλαβε την άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο Μάντσεστερ.

Η αναγκαστική προσγείωση έγινε με επιτυχία στις 06:30 και στο αεροπλάνο έγινε έλεγχος από τον οποίο δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα.

Οι κ.κ. Παπουτσής και Σαχινίδης, όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες, παραμένουν στην βρετανική πόλη, μέχρι η «Delta» να αποφασίσει αν το εν λόγω αεροπλάνο θα πάρει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει το ταξίδι προς την Αθήνα ή θα σταλει άλλο αεροσκάφος για να παραλάβει τους επιβάτες.

Μετά τον καβγά τους τον περασμένο Μάρτιο στη Βουλή, μάλλον έφτασε η στιγμή που τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν πιο κοντά...

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου