Κόπηκε το ρεπό, πάει Ρέντη ο Μαρινάκης

Category:


Το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (29/11) ρεπό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, κόπηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αναμένεται να τους επισκεφθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Τόσο οι παίκτες, όσο και η τεχνική ηγεσία ειδοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (28/11), ότι το ρεπό της Δευτέρας δεν ισχύει και τους γνωστοποιήθηκε να είναι άπαντες στο προπονητικό κέντρο στις 11:30GR, προκειμένου να τους μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι...
εκνευρισμένος -όχι τόσο από την ήττα- αλλά από την εμφάνιση της ομάδας, που άφησε ακόμη ένα παιχνίδι να κριθεί στην τύχη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει και τετ α τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- θα περάσει μηνύματα, κυρίως όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία παιχνίδια εκτός έδρας, που παρουσιάζεται προβληματικός. Με Καβάλα, Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης (Κύπελλο).

Στο μεταξύ, το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος έχει θλάση στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 3 εβδομάδων.

Επίσης, το βράδυ αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα, μέσω του συνδρομητικού καναλιού, ο Γιάννης Μώραλης, σχετικά με τις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη, όσο και για τη φιλοξενία της ΑΕΚ, από την οποία οι ερυθρόλευκοι έχουν έντονα παράπονα.


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου