Μπεμπέ «in», Χάργκριβς «out»

0

Category:


Στους 25 παίκτες που θα αγωνιστούν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Μπεμπέ, σε αντίθεση με τον Όουεν Χάργκριβς που είναι εκτός «λίστας».
Ο Μπέμπε συμπεριλήφθηκε τελικά στους 25 παίκτες που δήλωσε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον στην λίστα της Μάντσεστερ Γ. για το Champions League...

Read More

O γνωστός manager ξέχασε...

0

Category:

...να δηλώσει 26 εκατ. στη φορολογική του δήλωση !

«Ο καθένας θα μπορούσε να έχει παραλείψεις στα φορολογικά του»!, τόνισε ο Έλληνας μάνατζερ ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής ύψους 26 εκατ. ευρώ.
Στο ίδιο σκάνδαλο φέρετε να εμπλέκει ο manager, τον παράγοντα Γιώργο Λούβαρη και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Pedrag Djordjevic...

Read More

ΕΡΤ: Αλλάζουν το σκηνικό στο δελτίο ειδήσεων

0

Category:

Αλλάζει σκηνικό το δελτίο ειδήσεων τις ΝΕΤ. Μέτα την αποχώρηση της Μαριας Χουκλη από την Δημόσια Τηλεόραση οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλοντας να δείξουν ότι θα αλλάξουν και θα ανανεώσουν το δελτίο ετοιμάζουν νεό σκηνικό αλλά και γραφικά για το δελτίο τους

Read More

Ποιοι είναι οι... U3 ?

0

Category:

Η συναυλία των U2 έγινε όχι μόνο θέμα συζητήσεων, αλλά και... πηγή έμπνευσης. Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της εμπνεύστηκαν από το όνομα του ροκ συγκροτήματος και με αφορμή την παρουσία τους και στη χώρα μας έφτιαξαν μπλουζάκια με το λογότυπο... U3

Read More

Αναδασωτέο κηρύσσεται το φοινικόδασος του Πρέβελη

0

Category:

Αναδασωτέα κηρύσσεται η περιοχή στο φοινικόδασος του Πρέβελη, με παράλληλη απαγόρευση της βόσκησης για τα επόμενα 10 χρόνια, καθώς επίσης και κάθε μορφής κατασκήνωσης για παραθερισμό αλλά και οποιαδήποτε δράση μπορεί να βλάψει το ήδη "τραυματισμένο" περιβάλλον, μετά την πρόσφατη καταστρεπτική πυρκαγιά.

Read More

Αίτηση ακύρωσης για την αθώωση εφοριακών

0

Category:

Αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας για δύο αθωωτικές πειθαρχικές αποφάσεις που αφορούν εφοριακούς υπαλλήλους έκανε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «κραυγαλέες περιπτώσεις».

Read More

Η απαλλοτρίωση που έκαψε τον Παναγιώτη Φασούλα

0

Category:

Μια απαλλοτρίωση φάντασμα που συζητείται τα τελευταία  είκοσι χρόνια αλλά ακόμη παραμένει  στο συρτάρι, φέρνουν στο προσκήνιο οι καταγγελίες του δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα για επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα που «θαμπώνουν» την δημαρχεία του και τον βγάζουν νοκ άουτ από την επικείμενη αυτοδιοικητική κούρσα.

Read More

Το Μνημόνιο πλήττει και τις άγονες γραμμές

0

Category:

«Θύμα» του  Μνημονίου φαίνεται ότι πέφτουν  και οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που δραστηριοποιούνται έντονα και στις άγονες γραμμές. Οι εξελίξεις στο θέμα των επιδοτήσεων των δρομολογίων  για τα άγονες είναι δραματικές και αυτό γιατί η κυβέρνηση προτίθεται αφενός να μειώσει τις γραμμές και αφετέρου να μειώσει και το ύψος των επιδοτήσεων,  αφήνοντας στη μοίρα τους  Έλληνες νησιώτες των μικρών νησιών αφού οι εταιρείες μπαίνουν μέσα λόγω αύξησης του λειτουργικού κόστους των πλοίων.

Read More

«Ψάχνεται» ο τσάρος μετά την οργή για το πετρέλαιο θέρμανσης!

0

Category:

"Έσβηναν και ξαναέγραφαν" όλο το Σαββατοκύριακο στο υπουργείο Οικονομικών τα εισπρακτικά "αντίμετρα" που θα παρουσιάσει την Τρίτη στο Ecofin ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και στα τέλη της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.

Read More

Ποιοι οργανισμοί του Δημοσίου καταργούνται

0

Category:

Τους οργανισμούς και τις υπηρεσίες που πρόκειται να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν σε μία προσπάθεια αναδιάρθρωσης και περιορισμού του εύρους του Δημοσίου περιλαμβάνει το προσχέδιο νόμου με τίτλο «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του Δημόσιου Τομέα» για το οποίο θα κάνει σχετική ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Read More

ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ..ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ??

0

Category:

Η Αλέκα Παπαρήγα από τη Πάτρα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό «ότι χλευάζει το λαό υποστηρίζοντας τον τέταρτο δρόμο για το σοσιαλισμό που τάχα εξασφαλίζει ότι το κράτος των μονοπωλίων και η αγορά των μονοπωλίων μπορούν να υπηρετούν τον εργαζόμενο, το λαό».

Read More

Η Θάλεια Δραγώνα άνοιξε την κερκόπορτα σε Τούρκους δασκάλους

0

Category:

«Λουκέτο» στην Ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, έβαλε το υπουργείο Παιδείας, τουλάχιστον για φέτος. Ικανοποίησε έτσι το πάγιο αίτημα της Aγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται από την Τουρκία!

Read More

Έσπασαν τα τηλέφωνα για το κόψιμο του τσιγάρου!

0

Category:

Ημέρες δόξας γνωρίζει η… αντικαπνιστική τηλεφωνική γραμμή «1142» του υπουργείου Υγείας.

Read More

Η Βουλή υιοθετεί τα παιδιά των άτυχων πιλότων

0

Category:

Η Βουλή των Ελλήνων «υιοθετεί» τα παιδιά των άτυχων πιλότων που πρόσφατα έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. 

Read More

Η Keira Knightley, easy rider

0

Category:

Ντυμένη με μία μπεζ ολόσωμη φόρμα η Keira Knightley κάνει βόλτες με τη μοτοσικλέτα στο Παρίσι. Βρίσκεται στην πόλη του φωτός για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού της Chanel και γι΄ αυτό το λόγο ανέβηκε στη μηχανή. Τα γυρίσματα έγιναν στην Place De La Concorde χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο. Η 25χρονη Knightley σύντομα θα δει να κυκλοφορεί μία νέα της ταινία η οποία όμως θα παιχτεί σε πολύ λίγες αίθουσες. Πρόκειται για το...

Read More

O Bγενόπουλος απάντα !

0

Category:

Αυτή τη στιγμή στο sentra fm  !

Φοβερό παιχνίδι στο youtube !

0

Category:

Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι αυτό της tipp-ex στο youtube.Βάζεις λέξεις στο κενό και κάνει η αρκούδα και ο κυνηγός ότι τους ζητήσεις.Πατήστε στα περισσότερα για να το δοκιμάσετε...αξίζει τον κόπο πιστέψτε με !

Read More

Διαμαντίδη συνέχεια...

0

Category:

Μετά το Διαμαντίδη ,σύμφωνα με γνωστή αθλητική εφημερίδα,σειρά για να παραιτηθεί παίρνει ο Κώστας Τσαρτσαρής.Είναι λοιπόν εμφανές πως έχει αρχίσει η νέα εποχή για την εθνική μας ομάδα !

Ο Πλανήτης Πλούτωνας γίνεται όλο και πιο κόκκινος

0

Category:

Μια πρωτοφανή αλλαγή στην επιφάνεια του Πλούτωνα, εντόπισε το τηλεσκόπιο Χάμπλ. Ο πλανήτης νάνος, που βρίσκεται στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος, γίνεται όλο και πιο κόκκινος, πυροδοτώντας αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα.



Ο Πλούτωνας γίνεται ολοένα και πιο κόκκινος και φωτεινός όχι από τον… θυμό του, αλλά επειδή το 2006 εξέπεσε του «αξιώματός» του ως κανονικός πλανήτης!...

Read More

Εμφύλιο πόλεμο στη Ελλάδα βλέπει γερμανός οικονομολόγος

0

Category:


Κίνδυνο διάλυσης της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα εφόσον τα μέτρα λιτότητας συνεχιστούν για μεγάλο διάστημα και κοινωνικές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου διαβλέπει ο Γερμανός οικονομολόγος  Χανς Βέρνερ Ζιν, επικεφαλής του έγκυρου Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών ΙΦΟ με έδρα το Μόναχο...

Read More

Ώδινεν όρος και έτεκεν... ανασχηματισμό

0

Category:


Η αντίστροφη μέτρηση για ανασχηματισμό της κυβέρνησης έχει ξεκινήσει.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ώρες και, προφανώς, πριν από την άνοδο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως...

Read More

Σαν σήμερα...

0

Category:


1813: Το προσωνύμιο «Θείος Σαμ» δίδεται για πρώτη φορά ως συμβολική αναφορά για τις ΗΠΑ σε κύριο άρθρο της εφημερίδας «Troy Post of New York».


1910: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος μιλάει για πρώτη φορά στον ελληνικό λαό, σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος...


Read More

Άστατος ο καιρός σήμερα !

0

Category:

Νεφώσεις αναμένουμε την Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στα ηπειρωτικά τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα . Τα φαινόμενα φαίνονται να είναι περισσότερα σε Μακεδονία και στην Ήπειρο.


www.meteo-news.gr

Η «Μόνα» του Παπακωνσταντίνου

0

Category:


Το δεξί χέρι του Τσάρου με τις περγαμηνές και τη μηδαμινή εργασιακή εμπειρία

Μια ομάδα αφοσιωμένων, που την απαρτίζουν περίπου 10 άνθρωποι και ανήκουν στο στενό πυρήνα του υπουργείου Οικονομικών, αποτελεί τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι τον συμβουλεύουν και του ανοίγουν έναν προστατευτικό μανδύα σε κάθε του βήμα...

Read More

Victoria Beckham και Bruce Willis έρχονται Ελλάδα

0

Category:


Με τα τρία της παιδιά και δύο νταντάδες, η Victoria Beckham αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα. Η Victoria είναι καλεσμένη γνωστού επιχειρηματία που διατηρεί πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πύλο και σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου...

Read More

Χάρισμά σας !

0

Category:

Αναλυτικά η επιστολή !


Με μια απρόσμενη κίνηση η οικογένεια Βαρδινογιάννη μέσω Τζίγγερ παραχωρεί το ποσοστό της τάξεως του 25% στους Βγενόπουλο και Πατέρα.Ορίστε και η επιστολή του Τζίγγερ !


"Αγαπητοί Ανδρέα και Νίκο,

Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2008 σηματοδότησε...


Read More

Νέο μπλογκ για τον Σωκράτη ?

0

Category:

Ένα ένα τα θέματα γύρω από το Σωκράτη αρχίζουν να παίρνουν πάλι στροφές.Μετά την πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία του troktiko (για πόσο άγνωστο) έρχεται άλλη μια φήμη που θέλει στενούς συνεργάτες και ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά στο Σωκράτη να δημιουργούν ένα blog προς τιμήν του.Το blog το οποίο ήδη σχεδιάζεται αναμένεται να λέει πολλά και για πολλούς.

pliroforiodotis

Εγκρίνεται η δεύτερη δόση

0

Category:


Ύψους 9 δισ. ευρώ από το μηχανισμό στήριξης

«Πράσινο φως» για τη χορήγηση της δεύτερης δόσης, ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρών, προς τη χώρα μας από το μηχανισμό στήριξης, αναμένεται να εγκρίνουν τα συμβούλια του Eurogroup και του Ecofin που συνεδριάζουν σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες...

Read More

Ελεύθερος ο Μαντέλης

0

Category:


Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών

Ελεύθερος θα παραμείνει ο πρώην υπουργός κ. Τάσος Μαντέλης, κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens, αφού το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα του λύνει τη διαφωνία που είχε προκύψει για το θέμα της προφυλάκισης, μεταξύ ανακρίτριας και Εισαγγελέα, υπέρ της άποψης της δικαστικής λειτουργού για την επιβολή όρων...

Read More