Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3

Category:

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό !


Με τον τραυματία Τζούριτς να "μαγεύει" με 34 πόντους και "μαέστρο" τον Ντίμα Φιλίποβ, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα με 3-2 από τη Γλυφάδα επί του Παναθηναϊκού.



Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι...
...είχαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού αγωνίστηκαν χωρίς τον Ρολάντο Ντεσπέιν, έφτασαν σε μία νίκη που τους ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και τους φέρνει πιο κοντά στην τετράδα.

Βάσει της απόδοσής του, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να νικήσει ακόμα και με 3-0, αφού έχασε το 2ο και το 3ο σετ από δικά του λάθη, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση, αφού πήραν από νωρίς προβάδισμα στο 1ο σετ, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το φινάλε κυρίως χάρη στην αποτελεσματικότητα των Γιαμπλόνσκι και Τζούριτς. Τελικά το σετ κατέληξε σχετικά εύκολα σε "ερυθρόλευκα" χέρια με 25-21, αφού ο Παναθηναϊκός "φόρτωσε" με επιθέσεις τον ανέτοιμο Σάκι, ενώ δεν πήρε πάσες ο Γιορντάνοφ.

Στο 2ο σετ, οι δύο ομάδες έφτασαν χέρι-χέρι μέχρι το 22-22. Σε εκείνο το χρονικό σημείο πέρασε στον αγώνα ο Κοκκινάκης, ο οποίος έχασε το σέρβις που εκτέλεσε, ενώ στη συνέχεια μία κακή υποδοχή από τον ίδιο παίκτη χάρισε έναν ακόμα πόντο στους "πράσινους". Το σετ ολοκληρώθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με 25-23 μετά από χαμένο σέρβις του Ανδρεάδη.

Το 3ο σετ φάνηκε να είναι εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, αφού προηγήθηκε με 18-14. Ο Καζάζης αποφάσισε να περάσει τον Γκενς αντί του Ψάρρα, προκειμένου να αλλάξει λίγο τη δημιουργία του παιχνιδιού και ο Καταλανός τον δικαίωσε. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 22-22. Εκεί ο Πανταλέων πήρε έναν τυχερό άσο, χάρη στη βοήθεια του φιλέ, ενώ το σετ έληξε με 25-23 για τον Παναθηναϊκό, λόγω ενός χαμένου σέρβις από τον Κραλ κι ενός άστοχου καρφιού του Τζούριτς.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου