Βαλβέρδε: «Δεν είχαμε πολλή τύχη»

Category:

Τον ΠΑΟΚ έχρισε φαβορί ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς, τόνισε αρχικά ότι δεν γινόταν να παιχτεί αγώνας, καθώς οι διακοπές ήταν πολύ συχνές, ενώ στάθηκε και στην ατυχία των «ερυθρολεύκων» να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ (τρία δοκάρια).


«Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν είχαμε πολλή τύχη, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Όμως αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Εκείνοι σε μία φάση μας ισοφάρισαν. Το πρόβλημα το είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, παρότι κερδίζαμε. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο, καθώς κάθε δύο λεπτά υπήρχε διακοπή για τα βεγγαλικά και δεν μπορούσαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε. Μας ενδιαφέρουν οι αγώνες που παίζεται ποδόσφαιρο και σήμερα όπως είπαμε κάθε δύο λεπτά σταματούσε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Από κει και πέρα, η πρόκριση είναι ανοικτή, με τον ΠΑΟΚ να έχει το πλεονέκτημα γιατί έχει πετύχει γκολ εδώ. Εμείς όμως πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από τη μεριά του ΠΑΟΚ, δηλώσεις έκανε ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος χαρακτήρισε τον αγώνα «... παθιασμένο και δυνατό, όπως κάθε αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων», ενώ μίλησε και για την αποβολή του Χάβου από τον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Είδαμε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση, όπως είναι συνήθως τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ. Δυστυχώς στην εκπνοή του ημιχρόνου δεχθήκαμε ένα γκολ. Στο β΄ ημίχρονο υπήρχε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ, κάτι που κάναμε», είπε αρχικά ο Μιχαηλίδης και συνέχισε, μιλώντας για το αν η ομάδα του έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους "4" του θεσμού: «Είναι ένα παιχνίδι ανοικτό και για τους δύο. Έχουμε πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στην έδρα μας».

Τέλος, σχετικά με την αποβολή του Μάκη Χάβου, ανέφερε: «Ειλικρινά αυτό που ρώτησα και εγώ τον 4ο διαιτητή γιατί τον απέβαλε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είπε τίποτα στον διαιτητή. Δεν κατάλαβα γιατί τον απέβαλε και τι θα γράψει (σ.σ. στο φύλλο αγώνα). Ρωτήστε στον 4ο διαιτητή».

Στο μεταξύ, η ένταση που επικρατούσε στο α΄ ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε και στη φυσούνα των αποδυτηρίων, κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων στην ανάπαυλα. Σημειώθηκε αρχικά επεισόδιο ανάμεσα στον Κοντρέρας και τον Πάντελιτς, υπήρξε μία μικρή σύρραξη, η οποία όμως δεν είχε συνέχεια.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου