ΠΕΡΙ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ !

Category:

Τον τελευταίο καιρό όλοι μας όλο και ποιο συχνά άκουμε για τα κοιτάσματα που έχουμε στην χώρα και όποια εκμετάλευση μπορούμε να κάνουμε.Όλοι μας απ όσο έχω καταλάβει συμφωνούμε να εκεμεταλευτούμε τα κοιτάσματα μας για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας αλλά και των παιδιών μας έτσι δεν είναι ?

Όχι για μένα δεν είναι έτσι !Τώρα στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν θέλω και δεν με συμφέρει να κάνουμε κάτι τέτοιο.Για να μην αρχίζετε να λέτε τα δικά σας εξηγούμε αμέσως
Τώρα που έχουμε καταρεύσει οικονομικά ηθικά κοινωνικά γενικά υπάρχει μια πλήρες κατάρευση θα έρουν τα κοράκια οι εταιρίες(ελληνικές,αμερικάνικες κ.α)με τίμες εξευτελιστικές και με μιδενικό φόρο θα τους αφήσουμε να πάρουνε το πλούτο ΜΑΣ.τι ωραία ε?θυμάστε που κάποτε φωνάζαμε ότι θα μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο για να μας πάρουν τα πετρέλαια και μεις με πρόσχημα την ανάπτυξη να τα χαρίσουμε στην κιριολεξία?Θυμάστε!Μήπως θυμάστε και τι λέγατε?Άστο θυμάμαι εγώ !
ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ !
Τώρα όμως που θα γίνουν πράξη να σας δώ
Άντε και πες να κερδίζαμε καμιά αύξηση πάει στον διάλο !Το θέμα είναι ότι θα μπούν ένα σορό μηδενικά στους λογοριασμούς των ''Πετρελαιοφάφων''και μείς ο λάος θα περιμένουμε σαν μαλάκες να μας πετάξουν κανένα ψιχουλάκι !
Η μήπως έχει κανείς την ιδέα ότι τώρα και αν θα κάνουμε εξόρυξη θα φτιάξουμε την παιδεία μας η την υγεία μας η μήπως θα μας δώσουν πίσω κάτι από αυτά που μας έκοψαν ?
Εδώ θα είμαστε σε λίγο καιρό και τα ξαναλέμε
Πάντος για να κλείσω καταφεραν να κάνουν ακριβώς αυτό που ήθελα.Δηλαδή να μας ξεσκίσουν οικονομικά και όταν θα έρθουν να πάρουν τα πετρελαια και εμείς(ο λαός)να συμφωνήσουμε και να λέμε τώρα σωθήκαμε
Ναι όπως η Νιγηρία,Ανγκόλα και άλλα κράτη είδαμε έχουν χεστεί στα φράγκα.....

GAMATOS

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου