Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξωτερικεύει τις σκέψεις του για Βαλβέρδε και Πατέρα

Category:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για πολλά χρόνια στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε ότι, πλέον, δεν έχει σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα.


"Με τον Βαλβέρδε έχουμε δυο χρόνια κλειστό συμβόλαιο, μακάρι να μείνει για άλλα δυο, για πολλά χρόνια".
Τα ...

...καλά τα ακούς σε χαλαρές συζητήσεις και σε τέτοια εξελίχθηκε αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο δείπνο που παρέθεσε στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Νέο Φάληρο, την Δευτέρα το βράδυ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από το contra για τον Βαλβέρδε και εξωτερίκευσε την επιθυμία του να έχει τον Ισπανό για πολλά ακόμα χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων, ενώ όταν του ζητήσαμε να κάνει πρόβλεψη για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, είπε...

"Εμείς ως Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Οταν γύρισε, ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11".
Ευδιάθετος είχε απαντήσεις για όλα όσα ρωτήθηκε και η αλήθεια είναι ότι έβγαλε μια αυθεντικότητα. Οι κυριότερες ατάκες του Μαρινάκη ήταν...


"Τον Βαλβέρδε ήθελα από την πρώτη μέρα. Ακόμα και αν προκρινόμασταν με τον Λίνεν στην Ευρώπη, τον Βαλβέρδε θα τον έπαιρνα. Ηταν μια δοκιμασμένη λύση".
"Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει νέο ελληνικό αίμα στο ρόστερ του. Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Ελληνες παίκτες".



"Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος".
"Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί".
"Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη".



Την ΑΕΚ την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την ΑΕΚ, υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ".

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου