Ο κανονικός κύριος Ρονάλντο!

Category: , ,


Ένας κανονικός άνθρωπος είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μπορεί να μην ξέρει να απαντήσει στα αγωνιστικά θέματα που αφορούν στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τουλάχιστον ξέρει να αλλάζει πάνες…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος άσος κατά την παρουσία των Μαδριλένων στην Κίνα ρωτήθηκε για πολλά θέματα γύρω από τη νέα χρονιά της ομάδας του, χωρίς όμως να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε κάποιο από αυτά.

Λίγο πιο γλαφυρός ήταν στους στόχους και το επόμενο στοίχημα που κυνηγά η εθνική Πορτογαλίας, και τουλάχιστον ειλικρινής αναφορικά με τις πατρικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικότερα όσα είπε…

Για την συνυποψηφιότητα των Μέσι και Τσάβι για τη «Χρυσή Μπάλα» και αν πιστεύει ότι θα την κερδίσει ο ίδιος: «Δεν ανησυχώ για αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τα προγνωστικά του ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε, αλλά τώρα θα ασχοληθούμε μόνο με την προετοιμασία και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εκείνο που κοιτάμε τώρα είναι να βελτιωθούμε περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν».

Για τις διαφορές μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τη χρονιά που έρχεται συγκριτικά με την περσινή: «Δεν ξέρω».

Για την ανάγκη της Ρεάλ να αποκτήσει επιπλέον επιθετικό: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον πρόεδρο της ομάδας, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτό».

Για το κατά πόσο βοήθησαν την ομάδα στη βελτίωση της οι φετινές προσθήκες: «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα σε αυτήν την ερώτηση. Έχουν έρθει εξαιρετικοί παίκτες και θα δούμε τι θα κάνουμε αυτή τη σεζόν. Όταν θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος θα ξέρουμε καλύτερα και θα δούμε τι διαφορά σε σχέση με πέρυσι».

Για τους στόχους της εθνικής Πορτογαλίας: «Έχουμε τη διάθεση να κάνουμε κάτι σημαντικό τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο στο Euro ή το Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή έχουμε καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο αγγλικό πρωτάθλημα: «Ίσως, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Για το αν αλλάζει πάνες στον γιο του: «Ναι, μερικές φορές, όπως κάνει ο κάθε πατέρας. Είμαι κανονικός άνθρωπος».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου