Βλέπει ψηλά την Ελλάδα ο Νοβίτσκι

Category:

Το Eurobasket της Λιθουανίας είναι προ των πυλών και η ταλαιπωρημένη φέτος εθνική Ελλάδος μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό, σύμφωνα με τα προγνωστικά του μεγάλου κυρίου της καλαθόσφαιρας, Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο ηγέτης (και πρωταθλητής) των Ντάλας Μάβερικς που εκτός των αμερικάνικων έστω και για ένα διάστημα θα κοσμήσει με την παρουσία του και τα ευρωπαϊκά παρκέ, μιλώντας στην εφημερίδα «Equipe» έθεσε το στοίχημα της εθνικής Γερμανίας σε αυτήν τη διοργάνωση, βάζοντας παράλληλα την «επίσημη αγαπημένη» στη λίστα για τα φαβορί της Λιθουανίας.

«Προτεραιότητά μας είναι η συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μία καλή αρχή και αρχικά να φτάσουμε ψηλά στην πρώτη φάση. Κάθε ματς θα είναι και μία μάχη!

Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Ισπανία, η οποία είναι η πλέον ισορροπημένη και ολοκληρωμένη. Αλλά και η Γαλλία, η Ελλάδα και η Λιθουανία μέσα στο σπίτι της είναι ομάδες που με προβληματίζουν.

Η Γαλλία έχει έξι NBAers στη σύνθεσή της. Με τον Πάρκερ σε εξαιρετική κατάσταση είναι ακόμη δυνατότερη. Επίσης, είναι τρομεροί στην άμυνα, πράγμα το οποίο τους κάνει από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου