Γ. Παπανδρέου: Ο δρόμος που περνάμε μαζί με τον λαό είναι Γολγοθάς

Category:

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο άλλος δρόμος είναι της χρεοκοπίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός σε συνάντηση με βουλευτές των Ιόνιων Νήσων. «Ο δρόμος που περνάμε μαζί με τον λαό είναι Γολγοθάς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με τις θυσίες του ελληνικού λαού «ξεπερνάμε πολλά εμπόδια μέσα σε ένα δυσμενές διεθνές κλίμα».


Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ήταν πολύ αρνητικό να αφεθεί στη μέση η προσπάθεια και να πάνε χαμένες οι θυσίες και πρόσθεσε ότι «έχουμε μία ακόμα προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να κλειδώσουμε τις σημαντικές αποφάσεις του Ιουλίου, που μας δίνουν και ένα νέο πακέτο διάσωσης, αλλά και ελαφραίνουν το χρέος για τον ελληνικό λαό, για όλους, και επιτέλους εμείς πηγαίνουμε πια με τις δικές μας αποφάσεις σε ένα πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή, δεν παράγουμε πια ελλείμματα».

«Αυτή θα είναι μια μεγάλη ανάσα, που θα δώσει μια αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα, τώρα είναι η πιο καθοριστική μάχη, θα την κερδίσουμε και θα τα καταφέρουμε συλλογικά όλος ο ελληνικός λαός», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου