«Μήλον της έριδος» ο Τέβες

Category:

Μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κάρλος Τέβες και μέχρι και σήμερα είναι δύσκολο να γίνουν ασφαλή προγνωστικά για την επόμενη ομάδα του.

Την ώρα που οι προσπάθειες της Μίλαν για την απόκτησή του έδειχναν να μην έχουν αίσιο τέλος και τα γαλλικά ΜΜΕ παρουσίαζαν τη μετακίνησή του στην Παρί Σαιν Ζερμαίν ως τελειωμένη υπόθεση, οι πληροφορίες θέλουν τις ομάδες του Μιλάνου(Μίλαν και Ίντερ) να ετοιμάζουν την τελευταία τους απόπειρα να κλέψουν τον Αργεντινό φορ από τα χέρια των Παριζιάνων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Μίλαν έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 30εκ. ευρώ για απευθείας αγορά του παίκτη, εγκαταλείποντας τις προσπάθειες για δανεισμό με οψιόν αγοράς, δείχνοντας έτσι πως επιθυμούν διακαώς να ντύσουν τον Τέβες με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Την ίδια στιγμή, στην Ίντερ, διά στόματος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Μάρκο Μπράνκα, υποστηρίζουν πως εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Τέβες, Κία Γιουραμπιάν, καλώντας τον Αργεντινό να περιμένει την πρόταση των «νερατζούρι».

Παρ’ όλα αυτά, επικρατέστερος προορισμός για τον Κάρλος Τέβες εξακολουθεί να φαντάζει το Παρίσι, με τα αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για άφιξη του Γιουραμπιάν στο Παρίσι χθες (19-1) προκειμένου να επιτευχθεί προφορική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και στη συνέχεια η Παρί να διαπραγματευτεί με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή.

Δεδομένου του ότι για κανέναν ενδιαφερόμενο σύλλογο δεν έχουν προκύψει οριστικά αποτελέσματα στοίχημα υπέρ οποιασδήποτε από τις τρεις ομάδες δεν είναι εύκολο να υπάρξει.

Στην παρούσα φάση, η Παρί Σαιν Ζερμαίν δείχνει να οδηγεί την κούρσα της απόκτησής του(κάτι που παραδέχθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, δηλώνοντας ότι θεωρεί πως ο Τέβες είναι πολύ κοντά στην Παρί που του έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση), όμως οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου αναμένεται να κάνουν την τελική τους αντεπίθεση εντός της σημερινής ημέρας(20/1).