Νιμανί: «Καλύτερα το πρώτο ματς στην Τούμπα»

Category: , ,

Τα αθλητικά νέα του ΠΑΟΚ περιστρέφονται πλέον γύρω από την προετοιμασία της ομάδας για τα play-offs της Superleague, με τον Φρεντερίκ Νιμανί να εκφράζει, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τη θέληση των «ασπρόμαυρων» για διάκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος άσος, μιλώντας στον Sport 103 FM, αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από το Λεβαδειακό, αποδίδοντάς την στην αδυναμία του «δικέφαλου» να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μετά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες για να ανατρέψουν το σκορ από 2-1 σε 2-3.

«Όταν το σκορ έγινε 3-2 για τον ΠΑΟΚ προφανώς ήρθε στην σκέψη μας ότι κερδίσαμε. Αυτό ήταν το λάθος. Θεωρήσαμε ότι με το τρίτο γκολ πήραμε τη νίκη. Θα έπρεπε όμως να είχαμε πιο καθαρή σκέψη και να κρατούσαμε την επιτυχία.

 Η σκέψη μας αρχικά ήταν να πάρουμε τους βαθμούς που θα ήταν σημαντικοί για τα play-offs. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και τώρα πάμε χωρίς βαθμό. Αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και παρά το λάθος της Λιβαδειάς να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς», ήταν η τοποθέτησή του για την τελευταία ήττα.

Για τις αναμετρήσεις των play-offs, ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως έχει πίστη στις ικανότητες της ομάδας και πως η πρώτη θέση είναι εφικτή. Αυτό είναι μεν το στοίχημα ποδόσφαιρο όμως παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και εκεί όλα μπορούν να γίνουν μόνο αν υπάρχουν θέληση και δυνατότητες, σύμφωνα με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Αφού υπογράμμισε πως το προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός λόγω της καλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής και αφού αναφέρθηκε στην κοινή επιθυμία που έχει με τον συμπατριώτη του, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για επικράτηση, ο Φρεντερίκ Νιμανί εξέφρασε τις προτιμήσεις του σχετικά με το ποιον θα προτιμούσε ως αντίπαλο στην πρεμιέρα.

«Σαφώς και το έργο του ΠΑΟΚ θα είναι πιο εύκολο αν αρχίσει τους αγώνες του μέσα στην Τούμπα με τους οπαδούς του. Αλλά θα πρέπει να δώσει αποτελεσματικές μάχες και εντός και εκτός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, σε ερώτηση για το αν ο μεγάλος πόθος του είναι να σκοράρει σε μια κατάμεστη Τούμπα, απάντησε πως είναι επιθυμία κάθε παίκτη να σκοράρει σε γεμάτο γήπεδο αλλά το σημαντικότερο είναι η επίτευξη του γκολ άσχετα από το αν γίνεται μπροστά σε γεμάτες ή άδειες κερκίδες.

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει παρά το ότι συζητά με τη διοίκηση.

Τόνισε πως είναι θέμα του ΠΑΟΚ αν θέλει να τον κρατήσει αλλά οποιαδήποτε εξέλιξη μπορεί να περιμένει για μετά τη λήξη των επίσημων φετινών αγώνων.

Τέλος, ο Γάλλος επιθετικός σχολίασε σχετικά με… την κόμμωση που θα επιλέξει για την πρεμιέρα των play-offs: «Θα επιμείνω σε αυτό που έδειξα πρόσφατα. Στα πρώτα ματς των play-offs θα εμφανιστώ έτσι».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου