"Στόχος η τρίτη θέση"

Category:

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλουν πάνω από όλα να διατηρηθεί η ψυχραιμία μετά την ήττα από την Σάλκε μέσα στο "Καραϊσκάκης".

Αυτό που τονίζουν είναι πως και πέρσι το ξεκίνημα ήταν ίδιο, με εντός έδρας ήττα από την Μαρσέιγ και πολύ κακή εμφάνιση, αλλά εν συνεχεία η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και άξιζε την πρόκριση στους "16".

Στην σύγκριση με την Σάλκε χαρακτηριστική είναι η... ατάκα που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πως... "ο Χούντελααρ κοστίζει όσο όλη η ομάδα μας".

Στον σύλλογο υπάρχει ικανοποίηση για του φιλάθλούς, καθώς παρά την κακή εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα δεν αντέδρασαν άσχημα σε βάρος των παικτών και του προπονητή.

Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά προβληματισμός για το γεγονός πως αυτό που έλειπε ήταν το πάθος στους παίκτες, ενώ παραδέχονται πως πλέον αρχικός στόχος για τον όμιλος είναι η 3η θέση που σε στέλνει στο Europa League.

Εκνευρισμός με Κυριάκο Παπαδόπουλο

Στις τάξεις τις ΠΑΕ υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, του οποίου η στάση του ήταν προκλητική, σύμφωνα πάντα με τους κύκλους της ομάδας.

Αναφέρεται λοιπόν πως ο Παπαδόπουλος από την αρχή του αγώνα προκαλούσε και μάλιστα ενόχλησε ιδιαίτερα η συμπεριφορά του στον Μοδέστο, στον οποίο είπε σε μία φάση: "Εσύ σκάσε μην μιλάς".

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου