Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή! Σαρωτική επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος

Category:

Στη νέα δημοσκόπηση του zougla.gr η Χρυσή Αυγή κατακτά για πρώτη φορά τη δεύτερη θέση της κατάταξης, μπροστά από τους αμερικανοκομμουνιστές του Σύριζα. Η ΝΔ είναι πρώτη, όμως φυλλορροεί και αυτή προς την ....
Χρυσή Αυγή, έχοντας διαρροή διψήφιου ποσοστού ψηφοφόρων της προς τις τάξεις μας. Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημοσκοπήσεις της ιστοσελίδας
"Ζούγκλα" του Τριανταφυλόπουλου είχαν προσεγγίσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα τελικά αποτελέσματα.

Τα παραπάνω δεδομένα ερμηνεύονται εύκολα: εδώ και ένα χρόνο, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα είναι ανύπαρκτος εντός και εκτός βουλής, δεν έχει καμία παρουσία στην κοινωνία και ο Τσίπρας έχει μετατραπεί σε θαμώνα διεθνών λεσχών. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος δίνουν παντού δυναμικό παρόν. Χτυπούν τη σάπια συγκυβέρνηση και είναι η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή. Επιτελούν τεράστιο κοινωνικό και εθνικό έργο σε ολόκληρη τη χώρα. Το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας και τα μέσα ενημέρωσης που το υπηρετούν, μας αντιμετωπίζουν ως το απόλυτο κακό.

Το ποσοστό που φαίνεται να καταγράφει η ΝΔ στην εν λόγω έρευνα είναι διογκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από την άλλη μεριά, οι σκηνοθετημένες κινήσεις εντυπωσιασμού που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Σαμαράς, σύντομα θα αποδειχθούν φούσκες και οι φρούδες ελπίδες για ανάκαμψη που θρέφει μέρος της κοινωνίας θα καταρρεύσουν. Το κενό θα καλυφθεί από το Εθνικιστικό Κίνημα, που με την απόλυτα ρεαλιστική πρότασή του για ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, θα διεμβολίσει και τον έτερο πόλο του πολιτικού συστήματος. Ας σημειωθεί ότι ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που θεωρείται ο τρίτος καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αποκόμματα του «κυνοβουλευτικού τόξου», αυτά οδεύουν προς οριστική διάλυση και μάλλον δεν θα εκπροσωπούνται στην επόμενη βουλή, όποτε και αν γίνουν εκλογές.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου