Ελπίζουμε!!!!

Category:

Μία επαίσχυντη, εθνοκαταστροφική αλητοπαρέα «πολιτικών» απατεώνων της Νέας Εποχής, μιά σεσημασμένη αιμοβόρα συμμορία διεθνών μαφιόζων της Νέας Τάξης που παριστάνουν τους Έλληνες, μια εμετική σέχτα φτωχομπινέδων ανάξιων λακέδων των ιμπεριαλιστών και του παρακράτους, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, που αναζητεί τον πλουτισμό της προσφέροντας Γη και ύδωρ, με ομφάλιο λώρο τις αμερικανικογερμανικές πρεσβείες και τις υπόγειες ανήλιαγες στοές του διεθνούς σιωνισμού, υπό το βδελυρό σφυχταγκάλιασμα μίας ανίερης λυκοφιλίας κυριαρχεί και κυβερνάει διαχρονικά τούτον τον ιερό τόπο προδίδοντας συστηματικά τον ελληνισμό και δεν αφήνει να ανθίσει το ωραίο, το μεγάλο και το αληθινό του Έλληνα ανθρώπου.

Οι παντός αποχρώσεως όμως αδίστακτοι αχυράνθρωποι και άθλιοι «πολιτικοί» σαλτιμπάγκοι που συμμάχησαν με τους δήμιους της Ελλάδας και έχουν γίνει πειθήνια όργανα των αφεντάδων τους κατακρεουργώντας τον ελληνικό Λαό για να εξυπηρετήσουν τις ελληνοκτόνες εξουσιαστικές και αρπακτικές τους βλέψεις, πλανώνται πλάνην οικτράν και προς γνώσιν τους τους υπενθυμίζουμε την περσική ρήση που επιτάσσει: «Τα έδρανα των βουλευτών πρέπει να είναι φτιαγμένα από το πετσί των προκατόχων τους!!!».

167 νέοι αρουραίοι έχουν καταλάβει τα έδρανα της «Βουλής» ξεγελώντας τον ελληνικό Λαό για κάτι νέο, αλλά δυστυχώς αυτοχειριάσθηκαν αναπνέοντας την μπόχα της σάπιας πολιτικής ιδεοληψίας των πρωταθλητών της αρπαγής και της απάτης. Ας γνωρίζουν όμως τα τρωκτικά της «Βουλής» που χίμηξαν σαν όρνια πάνω στο ελληνικό Λαό, σιτίζονται από το αίμα του και τις σάρκες του και δρούν ως δυνάμεις κατοχής στα σπλάχνα του Έθνους, ότι η πατρίδα τούτη είναι δική μας και ευελπιστούμε πως λίαν συντόμως θα επέλθει η Νέμεσις, ο στάβλος «Βουλή» θα καθαρίσει από την κόπρο του Αυγεία και θα πεταχτούν στον πολιτικό Καιάδα. Ας γνωρίζουν ότι οι αλυσίδες με τις οποίες έχουν δεμένον πισθάγκωνα τον ελληνικό Λαό μπορεί να γίνουν οι αγχόνες τους στην πλατεία Συντάγματος.

Μέσα στην τραγικότητα του καιρού μας ελπίζουμε ότι ο Θεός της Ελλάδας δεν έχει αποστρέψει το πρόσωπό του από την πατρίδα μας!!!! Ελπίζουμε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας!!! Ναι, ελπίζουμε πως ο Λαός μας θα ορθώσει το ανάστημά του, όπως άλλοτε στις μεγάλες του στιγμές, να προστατεύσει και να φυλάξει τον παγκόσμιο θησαυρό μας, το Ναό του Φωτός, την Ελλάδα!!! Ελπίζουμε ότι θα βροντοφωνάξει ξανά στα υποχθόνια σκουλήκια το «Μολών λαβέ»!!! Ελπίζουμε!!!!

Οδυσέας Τηλιγάδας

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου