Eίστε σαν τα πρόβατα που οδηγούνται στην σφαγή !!!!

Category:

Αλίμονο στις εκκλησίες και στους ναούς μην αυτοαποκαλείστε Εκκλησία! Αυτός ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος θα επηρεάσει όλα τα έθνη του κόσμου!

Ποιμένες (ιερείς), αλίμονο σε σας! Ειδικά εσείς που έχετε να κερδίσετε περισσότερα στα μάτια σας, επειδή δεχτήκατε την απαλλαγή από τους φόρους και πουλάτε τον εαυτό σας στον καλύτερο πληρωτή.

Εσείς, οι εκκλησίες, οι οποίες ποτέ δεν λέτε ενάντια ούτε λέτε στο λαό ότι αυτό ήταν κακό,

Να ντρέπεστε όλοι σας που δεν μιλήσατε ούτε κάνατε τίποτε για να αποφύγετε την ντροπή αυτού, που έχει ανακοινωθεί μέσω των ΜΜΕ,

Μην ονομάζεστε πάστορας (ιερέας), προφήτης, απόστολος, δάσκαλος, ευαγγελιστής, πνευματικός ηγέτης ,

Παραιτηθείτε από τις θέσεις, πριν θεωρηθείτε υπεύθυνοι για την παραπλάνηση των κοπαδιών



Σταματήστε να διδάξετε τους ανθρώπους συμβιβασμούς!
Σταματήστε να τρέφετε τα πρόβατα και τα αρνιά με την τροφή για μικρά παιδιά!
Ντροπή σας!
Θα είστε υπεύθυνοι, εσείς ποιμένες (ιερείς) οι οποίοι συμβιβάζεστε και δεν ονομάζετε την ασέβεια με το όνομα της!
Όσοι συμβιβάζονται δεν θα κληρονομήσουν τη Βασιλεία των Ουρανών!
Εσείς φοβάστε τους δικούς σας διάκονους, τις κοινότητες σας και την κυβέρνηση περισσότερο τον θεό
Πώς θα μπορούσα να συνεχίζω τις ευλογίες, την προστασία, όταν εσείς συνεχίζετε τους συμβιβασμούς υποχωρώντας σε ό, τι γνωρίζετε πως είναι η αλήθεια που υποστηρίζεται από τη Βίβλο και Γραφές!σας το επιρρίπτω, πάστορες (ιερείς) και τώρα σας κατηγορώ, ντροπή σας!
Εσείς λέτε αυτό, που σας λέει να πείτε η κυβέρνηση, ενορίες (εκκλησίες) που σας αγόρασαν. δεν προειδοποιήσατε ποίοι είναι οι πραγματικοί εχθροί των παιδιών – το όνομά του είναι: Σατανάς! Και ο σατανάς έρχεται σε πολλές μορφές, σε διάφορες θρησκείες. Ο Σατανάς σας προκαλεί σε πόλεμο, για το οποίο γνωρίζει, πως θα είναι ένας πόλεμος που θα οδηγήσει όλα τα έθνη να συμμετάσχουν μ’ αυτόν ή άλλον τρόπο.
Προσοχή όταν θα τον ονομάζετε Γ’ Παγκοσμίος Πόλεμος, διότι αυτό ακριβώς θα είναι!
Αυτός θα είναι ένας πόλεμος σε κλίμακα, που θα ταρακουνήσει αυτόν τον κόσμο και πραγματικά οι λέξεις Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα ξεχαστούν ποτέ, ούτε καν οποιοδήποτε έθνος θα παραμείνει το ίδιο!
Έχετε προειδοποιηθεί!
Αλίμονο σε σας! άκουσα τον ηγέτη σας να λέει: “Προσευχηθείτε απλά σε οποιονδήποτε θεό που λατρεύετε!”είδα ακόμη και τους ηγέτες της κυβέρνησής σας να προσεύχονται στο όνομα ενός ξένου θεού, ο οποίος είναι ένας απλός άνθρωπος – ο διάβολος
θα αφήσω τον Σατανά να σας προκαλέσει τέτοια τραύματα, αν δεν σταματήσετε μ’ αυτήν την υπερηφάνεια και αλαζονική στάση, Η υπερηφάνεια σας είναι μια δυσωδία για τον Ουρανό η κόλαση χαίρεται,
Πραγματικά η Βαβυλώνα θα πέσει, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τώρα. Ο Σατανάς ψάχνει την ευκαιρία Μην δίνετε τόσο εύκολα τις ελευθερίες σας που σας έχω δώσει!
Προσέξτε για τους ψεύτικους μεσσίες που εμφανίζονται γύρω σας!
Προσέξτε, διότι ο Σατανάς προσπαθεί να μιμηθεί!
“Δούλευε έξι μέρες και αναπαύσου την έβδομη”; Αυτό δεν είναι ένας τυπικός νόμος – είναι μια ευλογία που προορίζεται για εσάς
Πού είναι το Αίμα το οποίο θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τα κυβερνητικά σας σπίτια;
Πού είναι η μετάνοια για την οποία προέτρεψα τους ηγέτες σας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την έγκριση των ασεβών νόμων; Άνθρωποι, σταθείτε στο χάσμα για τους ηγέτες σας, σε όλο τον κόσμο!
Σταματήστε μ’ αυτά τα ανόητα επιχειρήματα!
Εσείς είστε άποροι στον Ουρανό!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου