Πολίτης πέταξε κέρματα στον Π.Τόμσεν και τον συνέλαβαν οι "πραιτωριανοί"!

Category:

Ένα μικρό επεισόδιο, αλλά με μεγάλη συμβολική σημασία, σημειώθηκε κατά την άφιξη του εκπροσώπου του ΔΝΤ, Π. Τόμσεν στο υπουργείο Οικονομικών, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό ΟΙκονομικών Γιάννη Στουρνάρα..

Ένας πολίτης που βρισκόταν στο σημείο του πέταξε τα κέρματα που είχε στην τσέπη του.για να του δείξει ότι"Μόνο αυτά μου έχετε αφήσει για να ζήσω".

Τα κέρματα δεν πέτυχαν τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα, καθώς είχε προλάβει να μπει στο υπουργείο.

Αμέσως τον άρπαξαν οι "πραιτωριανοί" που έχουν διατεθεί για την προστασία του και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα χωρίς καμία νόμιμη αιτία, αφού κανένας νόμος δεν λέει ότι απαγορεύεται να πετάς κέρματα σε κάποιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το αυτοκίνητο που μετέφερε τον κ. Τόμσεν έμπαινε στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα και πριν ακόμη ο Δανός τεχνοκράτης βγει από το αυτοκίνητό του, άγνωστος πολίτης πέταξε προς την πλευρά του επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας μια χούφτα κέρματα!

Τα νομίσματα δεν χτύπησαν τον Π.Τόμσεν αλλά το αυτοκίνητό του.

Αν όλοι οι Έλληνες που έχουν πτωχεύσει και πεινάνε πέταγαν και από ένα κέρμα στους εκπροσώπους της τρόικα "θα μας είχαν αδειάσει την γωνιά" προ πολλού.

Και θα είχαν οι ίδιοι αναζητήσει λύσεις βιώσιμες για το χρέος προκειμένου και να μην χάσουν τα λεφτά τους και να μην χάσουν την ίδια την Ελλάδα ως γεωστρτηγικό προμαχώνα.

Ο "θείος Βλαδίμηρος", άλλωστε, περιμένει...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου