Αποκαλύψεις και ψέμματα που σας είπαν για τον εμπολα.Αφου τα ΜΜΕ κάνουν γνήσια παραπληροφόρηση

Category:

Aπο την πρώτη στιγμή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης(αποβλάκωσης) βομβαρδίζουν τους ανθρώπους με γνήσια παραπληροφόρηση σχετικά με Έμπολα.
Φαίνεται ότι η πρώτη προτεραιότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τα οικονομικά συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών! πάρα η προστασία της δημόσιας υγείας.

όταν τους βολεύει κάνουν υπερβολική κινδυνολογία, (ή το αντίθετο, όπως το βλέπουμε σε αυτή την περίπτωση ) σχετικά με το μέγεθος της επιδημίας, αυτά είναι, σύμφωνα με τον Mike Adams του NaturalNews.com, τα 5 μεγάλα ψέματα που μας λένε για τον Έμπολα. για να μην νομίζουν στην Ελλάδα οτι αυτά αφορούν την Αμερική μόνο! αφου εδώ αναπαράγουν τα μεγάλα κέντρα αποβλάκωσης! (BBC ,CNN κτλ) που έχει και έναν ωκεανό στην μέση! και δεν ειναι διπλά οπως η Ευρώπη !

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
οι ιατρικές αρχές και οι μέθοδοι ελέγχου των ΗΠΑ και του συστήματος υγείας τους είναι το πιο έτοιμο στον κόσμο να αντιμετωπίσει τον ίο,και άλλες ευρωπαϊκές χώρες λένε περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο πράγμα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, "ήταν αδύνατο για κάποιον που έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω ενός αερολιμένα" όταν θεωρούν ότι τα αμερικανικά αεροδρόμια έχουν την μεγαλύτερη παρακολούθηση στον κόσμο (σε σημείο παράνοιας).
Λοιπόν, το μόνο που απέδειξε η δήλωση αυτή ήταν πόσο έξω έπεσαν, το CDC (Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ) έχει ήδη επιβεβαιώσει το πρώτο κρούσμα λοίμωξης από Έμπολα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ντάλας, Τέξας.
και δεν ειναι μόνο αυτό.
Ένας κορυφαίος ειδικός επιστήμονας της FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ), ο Δρ Jesse L. Goodman, λέει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ότι θα εξαπλωθεί ο ιός Έμπολα στην Βόρεια Αμερική:
Φαίνεται ότι πολλά άτομα έχουν εκτεθεί στον ιό πριν το μολυσμένο άτομο απομονωθεί και είναι πιθανό ότι ειναι μόνο ένα άτομο απο πολλά άτομα που έχουν μολυνθεί. ήταν μόνο θέμα χρόνου ο ιός να φτάσει στις ΗΠΑ
Αν αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ, τότε έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί στην Ευρώπη! πόσο μάλλον που όχι μόνο μπαίνει οποιος θέλει αλλα τους δίνουν και άδειες παραμονής χωρίς καμιά εξέταση φυσικά!ειδικά στο ξέφρενο αμπέλι την Ελλάδα (μπορεί να το κρύψουν στα πρώτα άτομα που θα βρουν και να μην πουν τίποτα!)

ΨΕΜΑ 2 Ο Έμπολα μεταδίδεται μόνο μέσω της άμεσης επαφής με σωματικά υγρά
Αυτό είναι ένα εγκληματικό ψέμα που θα μπορούσε να καταλήξει να χαθούν ζωές εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.
Στην πραγματικότητα, ο ιός Έμπολα μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αέρα σε μικρές αποστάσεις, δηλαδή μικρά σταγονίδια υγρού, όπως με το βήχα ή το φτέρνισμα.
ο Έμπολα μπορεί επίσης να μεταδοθεί μέσω μολυσμένων επιφανειών.
Όταν ένα μολυσμένος ασθενής έρχεται σε επαφή με μία επιφάνεια, όπως ένα πόμολο ή πληκτρολόγιο, μπορεί να αφήσει τα ίχνη του ιού που μπορεί να επιβιώσει για λεπτά ή ακόμη και ώρες σε εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασία, κ.λ.π. ...
Ένα άλλο πρόσωπο που θα αγγίξει την ίδια επιφάνεια μπορεί να μολυνθεί απλά να αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα του.Η μεγάλη ικανότητα του ιού Έμπολα να μεταδοθεί μέσω μολυσμένων επιφανειών είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν πολλά θύματα στην Αφρική που έχουν μολυνθεί από ταξί!
Αυτό σημαίνει κάθε είδους μεσώ μαζικής μεταφοράς! οπως τα αεροπλάνα, τα ασθενοφόρα, τα τρένα ή τα λεωφορεία, ενδέχεται να έχουν τον ιό και να επιταχύνει την εξάπλωση της επιδημίας.
Όπως σε όλους τους ιούς, ο ιός Έμπολα καταστρέφεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ωστόσο, αυτός μπορεί να παραμείνει βιώσιμος για ένα εκπληκτικά μεγάλο χρονικό διάστημα σε περιβάλλοντα όπου το φως του ήλιου δεν φθάνει ποτέ, όπως το μετρό ή υπόγειες σήραγγες, που είναι το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής και καλλιέργεια μετάδοσης!

ΨΕΜΑ 3 Μην ανησυχείτε: οι υγειονομικές αρχές έχουν τα πάντα υπό έλεγχο!!!

Στις ΗΠΑ το γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι αυτή είναι μια ψευδής δήλωση και το ίδιο μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Η πρώτη περίπτωση που άτομο είχε μολυνθεί με ιό Έμπολα στις ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα σημαντική και αξίζει να κάνουμε μια αναφορά:
Το μολυσμένο άτομο που ονομάζεται Eric Duncan Thomas, εισήλθε στη χώρα χωρίς να έχει εντοπιστεί οτι έχει την ασθένεια χωρίς να έχει συμπτώματα,ήταν στη φάση επώασης του ιού, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 2 έως 21 ημέρες, ανάλογα με την περίπτωση.Για 10 ημέρες που περπάτησε μέσα στην πόλη του Ντάλας και ήρθε σε επαφή με πολλά άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά από τη δική του οικογένεια ή τους φίλους του,που φοιτούν 4 διαφορετικά σχολεία.
Μετά από έξι ημέρες, το πρόσωπο αυτό άρχισε να έχει συμπτώματα παρόμοια με την κοινή γρίπη.
Πήγε στο νοσοκομείο, Texas Health Presbyterian Hospital και είπε σε νοσοκόμες τα συμπτώματά του,και πως ήρθε από τη Λιβερία. Ωστόσο, οι νοσοκόμες αρκέστηκαν στο να του δώσουν αντιβιοτικά και τον στείλουν στο σπίτι του, πιστεύοντας ότι είχε ένα κρυολόγημα ή γρίπη.
Δύο ημέρες αργότερα επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου τελικά διαγνωστεί με Έμπολα
Αυτό συνέβη σε μια χώρα του λεγόμενου «ανεπτυγμένου κόσμου», το οποίο επενδύει τεράστια ποσά στην εγχώρια ασφάλεια και ελέγχει την ασφάλεια των αερολιμένων με τους σαρωτές σώματος, φωτογραφικές μηχανές υψηλής τεχνολογίας κτλ.
Ωστόσο, ένας μολυσμένος από το επίκεντρο της επιδημίας! έχει εισέλθει στη χώρα ελεύθερα, χωρίς να εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα, με 3 διαφορετικές πτήσεις (Μονρόβια στις Βρυξέλλες, από τις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον και απο την Ουάσιγκτον στο Ντάλας).
Ευτυχώς, λένε επιστημονικές αρχές, ο ιός Έμπολα δεν μεταδίδεται μέχρι τα μολυσμένα άτομα εμφανίζουν συμπτώματα (αν και υπάρχουν άνθρωποι αμφισβητούν την ειλικρίνεια αυτής της δήλωσης) αυτό είναι ίσως το πιο ανησυχητικό θέμα που κανείς δεν μιλά, και ακόμη τα αρχικά συμπτώματα του Έμπολα και της γρίπης είναι παρόμοια και όπως είδαμε σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση των ΗΠΑ, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και στους ίδιους τους γιατρούς .
Τι θα συμβεί όταν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρουσιάσουν τα ίδια συμπτώματα;
Επιπλέον, αν οι υγειονομικές αρχές έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, όπως ισχυρίζονται, γιατί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αγοράσει 160.000 προστατευτικές στολές κατά του Έμπολα ;
Γιατί ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε πρόσφατα ένα διάταγμα που εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση να θέσει δια της βίας καραντίνα στο καθένας με τα συμπτώματα της λοιμώδους νόσου;
Γιατί το CDC των ΗΠΑ συμβουλεύει για το πώς να χειριστούν τα πτώματα των θυμάτων του ιού Έμπολα;
Υπενθυμίζεται ότι το CDC έχει στείλει σε γραφεία κηδειών σε όλη τη χώρα μια λίστα με τρεις σελίδες συστάσεων σχετικά με το πώς πρέπει να ειναι η κηδεία, θα πρέπει να φοράνε προστατευτικό εξοπλισμό κατά το χειρισμό των θυμάτων του Έμπολα και προειδοποιώντας τους να μην πραγματοποιήσουν αυτοψία ή ταρίχευση πτωμάτων.

υπάρχουν ισχυρές υποψίες για πιθανή εναέρια εξάπλωση του ίου μεταξύ των ανθρώπων, αλλά δεν έχει ακόμη αποδειχθεί οριστικά

Γιατί προσπαθούν να δείξουν οτι ολα ειναι οκ;
Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε κάποιες ύποπτες κινήσεις για τον Έμπολα που έχει εμφανιστεί στις ΗΠΑ.
Για παράδειγμα, η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά έχει πληροφορίες που έχουν διαγραφεί από την επίσημη ιστοσελίδα του,
Η εικόνα δείχνει τη σελίδα πληροφοριών της αρχικής ιστοσελίδας Δημόσιας Υπηρεσίας Υγείας του Καναδά για τον Έμπολα, 20 Αυγούστου, στο πλαίσιο μπορείτε να δείτε την διόρθωση που έγινε το τελευταίο διάστημα
Σύμφωνα με μια ενότητα με τίτλο "τρόπο μετάδοσης", το αρχικό κείμενο ανέφερε ότιυπάρχουν ισχυρές υποψίες για πιθανή εναέρια εξάπλωση του ίου μεταξύ των ανθρώπων, αλλά δεν έχει ακόμη αποδειχθεί οριστικά
Ωστόσο, το τροποποιημένο κείμενο αναφέρει ότι "η εναέρια μετάδοση δεν έχει αποδειχθεί" Φαίνεται σαν οι αρχές να προσπαθούν να διαγράψουν κάθε αναφορά που μπορεί να προκαλέσει πανικό στον πληθυσμό.
ψέμα 4 το μόνο μέσο άμυνας ΕΜΒΟΛΙΟ κατά Έμπολα!

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι o Έμπολα θα παράγει δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη για τους κατασκευαστές εμβολίων και φαρμακευτικών εταιρειώνόλες οι κρατικές υπηρεσίες λογοκρίνουν τις πληροφορίες για πιθανές φυσικές θεραπείες (για παράδειγμα το κολλοειδή άργυρο).Στις ΗΠΑ, οι εταιρείες που προσφέρουν τα αιθέρια έλαια ή προϊόντα κολλοειδούς αργύρου απειλούνται με συλλήψεις ή διωχθούν ποινικά από την FDA!!(αυτή θα την έχετε ακουστά!).
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι σε συστηματική απόκρυψη φυσικών θεραπειών και να μην αποκαλύπτει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να αναδείξει εξαιρετικές δυνατότητες πολλών φαρμακευτικών βοτάνων.
Αν πραγματικά ήθελαν να σταματήσουν την εξάπλωση αυτής της ιογενούς πανδημίας, οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης θα παρότρυναν τους πολίτες να αυξήσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα με την κατανάλωση πιο θρεπτικών τροφίμων, τα μπαχαρικά και τα βότανα με αντιικές ιδιότητες (όπως η μέντα, το βασιλικό , δεντρολίβανο, κανέλα ή ρίγανη, για να αναφέρουμε μόνο μερικά).ο καθένας θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχει αρκετή βιταμίνη D που κυκλοφορεί στο αίμα του.
Στην Ισπανία, οι άνθρωποι, όπως Josep Pamies, διακηρύσσει ότι ένα φυτό που χρησιμοποιείται στην Αφρική και ονομάζεται Garcinia Kola είναι αποτελεσματικό ενάντια στον Έμπολα, κατά τα αλλα ακόμη δεν υπάρχει καμία θεραπεία για την ασθένεια αυτή τη στιγμή !!.Αλλά αντί να προτρέπει τους ανθρώπους να βελτιώσουν το ανοσοποιητικό τους λειτουργία και να ενισχύουν τη φυσική άμυνα τους εναντίον στον Έμπολα, οι υγειονομικές αρχές προσφέρουν μια θαυματουργή θεραπεία για την πρόληψη της μόλυνσης, πλένετε τα χέρια σας και να περιμένετε υπομονετικά μια φαρμακευτική εταιρεία που θα φτιάξει εμβόλιο κατά του Έμπολα.

ΨΕΜΑ 5 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ

Το στέλεχος του ιού Έμπολα που μαστίζει τη Δυτική Αφρική είναι τόσο επιθετικός, που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι πρόκειται για έναν ιό που δημιουργήθηκε τεχνητά!!. Αυτό δήλωσε ο επιστήμονας, ο Δρ Cyril Broderick, καθηγητής παθολογία των φυτών, ο οποίος δημοσίευσε ένα άρθρο στην πιο σημαντική εφημερίδα στη Λιβερία, το (Παρατηρητής της Λιβερίας ):
ο Έμπολα είναι ένας γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ). που επιβεβαίωσε την ύπαρξη μιας ολόκληρης-Στρατιωτικής American Medical βιομηχανίας που διεξάγει τις δοκιμές με βιολογικά όπλα υπό το πρόσχημα της υποτιθέμενης χορήγηση εμβολίων για τον έλεγχο των ασθενειών και τη βελτίωση της υγείας των μαύρων Αφρικανών 
Στην πραγματικότητα, η μετάδοσης του συγκεκριμένου στελέχους του ιού Έμπολα, σε σύγκριση με προηγούμενα κρούσματα τα τελευταία χρόνια, με κάνει να υποψιάζομαι ότι πολλοί άνθρωποι εδώ είναι αντιμέτωποι με μια τροποποιημένη παραλλαγή που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο που είτε διέφυγε σε δημόσια εργαστήρια ή έχει εσκεμμένα αναπτυχθεί.
Οι άνθρωποι υποψιάζονται ότι αυτό είναι ένα όπλο που κυκλοφόρησε για την καταπολέμηση του υπερπληθυσμού,
Και αρκετοί Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού με τη χρήση γενετικά τροποποιημένων βιολογικών όπλων, όπως ο ιός Έμπολα!!.
Ένα από αυτούς είναι ο Δρ Eric Pianka Πανεπιστήμιο του Τέξας, ο οποίος πρότεινε δημοσίως σε συνέντευξη του στην Ακαδημία των Επιστημών του Τέξας, ότι η λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού θα μπορούσε να είναι ένα στέλεχος του ιού Έμπολα που μεταδίδεται από αέρα και θα καταλήξει σε μείωση στο 90% του ανθρώπινου πληθυσμού !!

ΠΗΓΗ

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου