Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ !!!

Category:

Θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας !!
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΤΟΥΣ

Μέχρι που θα φτάσει η κατάσταση στις ΑΕΝ της μεγαλύτερης ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ;;;

Tόσα χρόνια ανύπαρκτων υπουργών και ανύπαρκτων ανθρώπων να θέσουν κύρια και βασικά ζητήματα των ΑΕΝ .Από αυτές τις σχολές βγαίνουν και θα συνεχίζουν να βγαίνουν αξιωματικοί του εμπορικού ναυτικού και όχι τίποτα ρέκλες και σουπίδια ΚΥΡΙΟΙ.
Η κατάσταση σε όλες τις ΑΕΝ έχει φτάσει στο απροχώρητο.Βρέχει και τα νερά στάζουν, αίθουσες που είναι έτοιμο το ταβάνι να σου πέσει στο κεφάλι,βρώμα και δυσωδία στις τουαλέτες λες και είμαστε στον δρόμο(που μεταξύ μας πιο καθαρες είναι στον δρόμο)
βρώμα 1000 ετών σε όλες τις αίθουσες και θρανία.Τα κτήρια σε τραγικές καταστάσεις ολόκληρα κομμάτια σοβάδες πέφτουν μάρμαρα κ.α που αν τα αναλύσουμε ούτε άυριο δεν τελειώνουμε.

  • Πάμε και στον''και καλά'' τεχνολογικό τομέα τώρα (ΓΕΛΙΑ).Θα μιλήσω για την ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ που γνωρίζω.Αίθουσα με ραντάρ βγαλμένα από την εποχή του Νωε (δεν δουλέυουν κιόλας

  • Βιβλία που έχουν γραφτεί από το 1999-2007 το πιο πρόσφατο

  • Διδασκαλία μαθημάτων βγαλμένα από άλλη χιλιετία.ούτε καν δεκαετία

  • Αίθουσα με εξοπλισμό γέφυρας χιλιοκλειδωμένη με μηχανήματα του 1950 

Και άλλα τόσα που πραγματικά αν δεν έρθει κανείς να δεί δεν τα πιστεύει.
ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΕΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ECDIS ΕΛΕΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙΟΛΑΣ.

συντομα θ΄ακολουθησουν και ντοκουμέντα


Αναγνώστης


TSIMPIDAS : Ορίστε που έχετε φτάσει τα παιδιά.Αφηστε τα λόγια εσείς εκεί στις καρέκλες σας και κάντε καμιά πράξη.Ο ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ θα είναι στο πλάι των παιδιών θ αναρτεί και θα ενημερώνει τον κόσμο για ότι νέο προκύψει στο θέμα.Γιατί δεν είναι όλα οικονομία έχουμε και άλλα προβλήματα δυστυχώς που πολλοί αγνοούν 

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου