ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

Category:

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πήρε θέση για τη φωτιά που ξέσπασε στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζιας, τονίζοντας ότι ήταν πρόκληση του Κιέβου για να κατηγορήσει τη Μόσχα




Οι Ουκρανοί Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ, γύρω στις 2 τα ξημερώματα τοπική ώρα, μια ομάδα αξιωματικών της Ρωσικής Εθνοφρουράς που περιπολούσαν την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο δέχθηκε επίθεση από Ουκρανούς σαμποτέρ που άνοιξαν πυρ από το κτίριο του κέντρου εκπαίδευσης του σταθμού.




Οι ρωσικές δυνάμεις αντέδρασαν και κατέστρεψαν τις βάσεις μάχης των σαμποτέρ. Καθώς έβγαιναν από το κτίριο, η ουκρανική ομάδα σομποτέρ έβαλε φωτιά στο κτίριο. Ο Κονασένκοφ πρόσθεσε ότι το επίπεδο ραδιενέργειας είναι φυσιολογικό μετά το περιστατικό. Το προσωπικό του εργοστασίου συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και παρακολουθεί τα επίπεδα ραδιενέργειας.εκμεταλλεύτηκαναν την φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο για να ζητήσουν από το ΝΑΤΟ να επιτεθεί στη Ρωσία, κάτι που επί της ουσίας θα δημιουργούσε έναν νέο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Ουκρανοί εκμεταλλεύτηκαν την φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο για να ζητήσουν από το ΝΑΤΟ να επιτεθεί στη Ρωσία, κάτι που επί της ουσίας θα δημιουργούσε έναν νέο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ, γύρω στις 2 τα ξημερώματα τοπική ώρα, μια ομάδα αξιωματικών της Ρωσικής Εθνοφρουράς που περιπολούσαν την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο δέχθηκε επίθεση από Ουκρανούς σαμποτέρ που άνοιξαν πυρ από το κτίριο του κέντρου εκπαίδευσης του σταθμού.

Οι ρωσικές δυνάμεις αντέδρασαν και κατέστρεψαν τις βάσεις μάχης των σαμποτέρ. Καθώς έβγαιναν από το κτίριο, η ουκρανική ομάδα σομποτέρ έβαλε φωτιά στο κτίριο. Ο Κονασένκοφ πρόσθεσε ότι το επίπεδο ραδιενέργειας είναι φυσιολογικό μετά το περιστατικό. Το προσωπικό του εργοστασίου συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και παρακολουθεί τα επίπεδα ραδιενέργειας.

Επίσης η Μόσχα τονίζει ότι το εργοστάσιο είναι υπό ρωσικό έλεγχο εδώ και ημέρες και δεν υπήρχαν μάχες, όπως προσπαθούσαν να πείσουν τα δυτικά ΜΜΕ και το Κίεβο παραπληροφορώντας

τους πολίτες.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου