"Κατασκευασμένο τα δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»"

Category:


Νέο εκβιασμό με κατασκευασμένα δημοσιεύματα κατάλληλα για προβοκάτσια, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σύμφωνα με το οποίο διενεργούνται υπόγειες συμφωνίες μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και  ΣΥΡΙΖΑ, έν όψει...
...του δέυτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Παράλληλα  ξεκαθαρίζει ότι η κριτική στους υποψηφίους του δικομματισμού ισχύει στο ακέραιο.

«Δεν γνωρίζουμε πόσο τα δημοσιεύματα αυτά είναι ευθέως κατευθυνόμενα από τη γραμμή του ίδιου του Μαξίμου, οπότε θα έχουμε και συνέχεια. Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση επαναλαμβάνουμε: Η κριτική που ασκήσαμε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο για την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως και των προηγούμενων της Νέας Δημοκρατίας ισχύει στο ακέραιο», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει επίσης ότι «η συνείδηση των πολιτών δεν επηρεάζεται από εκβιασμούς. Μπορεί, μάλιστα, τέτοιες απονενοημένες κινήσεις να φέρουν και τα αντίθετα αποτελέσματα».
ΚΚΕ: Συκοφαντία και προβοκάτσια
Ανακοίνωση με αφορμή το σημερινό, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ», σύμφωνα με το οποίο, στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν υπόγειες κινήσεις μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, εξέδωσε και το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.
Μεταξύ άλλων στο κείμενο της ανακοίνωσης, το ΚΚΕ κατηγορεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και την εφημερίδα, ότι εμφανίζει όπως τους αρέσει «την κρυστάλλινη θέση και στάση του ΚΚΕ για το δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών που είναι ίδια με τον πρώτο».
Το ΚΚΕ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τους επικοινωνιολόγους του ότι «κάθε φορά που θέλουν να συγκαλύψουν τα αντιλαϊκά τους έργα και να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού ή να κτυπήσουν το λαϊκό κίνημα: επιτίθενται κατά του ΚΚΕ, όχι με όρους καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με τη συκοφαντία, την προβοκάτσια, τη διαστρέβλωση των θέσεών του».
«Ό,τι και να κάνουν "ΤΑ ΝΕΑ" και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να κρύψουν ότι με τη ΝΔ βρίσκονται στο ίδιο αντιλαϊκό χαράκωμα, σε εκείνο της πλουτοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου