Αλλάζει το Facebook

Category:

Νέες υπηρεσίες προς τους χιλιάδες χρήστες θα θέσει σε εφαρμογή το Facebook, ενώ θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την παρουσίασή τους την ερχόμενη Δευτέρα. Οι αλλαγές θα εστιαστούν στην υπηρεσία μηνυμάτων, προκειμένου οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μηνύματα με το domain @facebook.com.


Να σημειωθεί άλλωστε ότι την περασμένη εβδομάδα, η Google άρχισε να παρεμποδίζει το Facebook από το να εισάγει στοιχεία επαφής χρηστών από την υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, Gmail. Το επικεντρωμένο στην τεχνολογία blog, TechCrunch ανέφερε την....

Παρασκευή πως το Facebook, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης του οποίου έχει πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες, θα εισαγάγει ένα πλήρως βασισμένο προϊόν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Δευτέρα μαζί με την παροχή στους χρήστες διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @facebook.com.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του Facebook δεν σχολίασε την επικείμενη καινοτομία για ευνόητους λόγους. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Facebook απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στους δημοσιογράφους, προκειμένου να συμμετάσχουν τη Δευτέρα σε ειδικό γεγονός στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο θα διεξαχθεί πριν από την ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Αν και η πρόσκληση δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα συζητηθεί στην εκδήλωση, το σχέδιο της πρόσκλησης έδειχνε μια κόκκινη και μπλε μπορντούρα παρόμοια με των κλασικών φακέλων αεροπορικής αλληλογραφίας.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου