«Είσαι Kαθολικός, θα πεθάνεις»

Category:


Να σταματήσει τις προσευχές τουλάχιστον για το παιχνίδι με τη Ρέιντζερς ζήτησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον Τσικαρίτο Ερνάντες. Ο Μεξικανός επιθετικός έχει δεχτεί απειλές από τους οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας, επειδή είναι γνωστός Καθολικός...

...Ο Τσικαρίτο συνηθίζει πριν από κάθε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει την προσευχή του απευθυνόμενος προς τον Θεό. Η κίνηση αυτή όμως δεν άρεσε όπως φαίνεται στους οπαδούς της Ρέιντζερς, οι οποίοι είναι Προτεστάντες και μισούν θανάσιμα τους Καθολικούς.

Ο Μεξικανός στράικερ έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του από εξαγριωμένους φίλους των πρωταθλητών Σκωτίας κάτι που ανάγκασε τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή του να μην προσευχηθεί μέσα στο «Άιμπροξ» (έδρα της Ρέιντζερς) για να μην εξαγριωθούν περισσότερο οι οπαδοί, όταν οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 24 Νοεμβρίου.

Στη Σκωτία, Ρέιντζερς και Σέλτικ αντιπροσωπεύουν τον προτεσταντισμό και τον καθολικισμό και το μίσος μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι θανατηφόρο.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου