O καθένας με τους... λόγους του!

Category:

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19:30, Novasports 1)και θέλουν μόνο τη νίκη για πολλούς λόγους! Mε απουσίες η ΑΕΚ αλλά με Σκόκο, χωρίς Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός.


Αντιμέτωποι θα τεθούν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου ΑΕΚ και Ολυμπιακός, στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της...
...ελληνικής Superleague. O δύο σύλλογοι θέλουν τη νίκη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, αφού η «Ένωση» θέλει να ξεφύγει από την 5η θέση και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα, πλησιάζοντας στην κορυφή Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν μόνοι πρώτοι και σε απόσταση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ισπανική μονομαχία!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση παρουσιάζει η μάχη του πάγκου ανάμεσα σε Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ) και Ερνέστο Βαλβέρδε (Ολυμπιακός), αφού οι δύο Ισπανοί είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά θα τεθούν για πρώτη φορά στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος ως αντίπαλοι.

Χωρίς Τζιμπούρ και Καφέ

Με τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπάστιαν Σάχα αλλά χωρίς τον αρχηγό, Παντελή Καφέ και τον Ραφίκ Τζιμπούρ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Παντελής Καφές, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Σταμάτης Καλαμιώτης συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι 20 παίκτες που που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς. 

Χωρίς «Τόρο» και Μέλμπεργκ

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ιμπαγάσα βασικό και τον Ουρτάδο στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο. Δεξί μπακ θα είναι ο Μοντέστο και αριστερό ο Χολέμπας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Ουρτάδο θα είναι το κεντρικό δίδυμο και στον άξονα θα χρησιμοποιηθούν οι Ιμπαγάσα και Ντουντού. Δεξί χαφ θα παίξει ο Ρόμενταλ, αριστερό ο Ριέρα και στην μέση ο Φουστέρ. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μιραλάς.

Στη διάθεση του Βαλβέρδε βρίσκονται και οι Πάντελιτς (θα μείνει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα αποφασίσει ο Βαλβέρδε αν θα τον χρησιμοποιήσει), Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ και Νικοπολίδης. Από τη 18άδα που επέλεξε ο Βάσκος τεχνικός, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αποφάσισε να έχει πολλές λύσεις στην επίθεση.

Εκτός για τους Πειραιώτες είναι οι Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου