Ο Χ.Ράϊχενμπαχ γιατί βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα;

Category:

Η τρόϊκα ... πάει σπίτι της, τουλάχιστον μέχρι να σχηματιστέι ελληνική κυβέρνηση για να μπορέσει να συνομιλήσει μαζί της. Ήταν απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατυπώθηκε χθες από τον Π.Λαφαζάνη να αποχωρήσουν άμεσα αφού το εκλογικό αποτέλεσμα του 33% που συγκέντρωσαν τα δύο κόμματα που στήριζαν το Μνημόνιο δεν δικαιολογούσε την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Εμείς να ρωτήσουμε απλά, γιατί ο Χ.Ράϊχενμπαχ είναι ακόμα στην Ελλάδα; Με ποια αρμοδιότητα και βάσει ποιας νομιμοποίησης; Ο ελληνικός λαός μίλησε, πήρε την ευθύνη των πράξεων του, ο Γερμανός το καλύτερο που έχει να κάνει είναι αν αποχωρήσει άμεσα. Και αν θέλουν ας κόψουν και τα λεφτά που στέλνουν.

Πτωχευμένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς, οι μοναδικοί που θα χάσουν τα λεφτά τους είναι οι τράπεζές τους. Δεν τα παίρνουμε εμείς, εκεί πάνε κατ'ευθείαν. Όσο για τις απόψεις περί εξόδου μας από το ευρώ, είναι απλώς ατεκμηρίωτες φοβικές θέσεις. Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ αν εμείς δεν θέλουμε να βγούμε από το ευρώ. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη αποβολής κράτους-μέλους από την ευρωζώνη...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου