Καμμένος: 93.000.000.000€ λήστεψαν οι Τράπεζες.

Category:

 Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που τολμά να μιλήσει για τις τράπεζες και να εξηγήσει με απλά λόγια  την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.  

         
203.000.000.000 € έχουν λάβει οι Τράπεζες στα χρόνια του μνημονίου και τουλάχιστον τα 93.000.000.000 € έπρεπε να βρίσκονται στην αγορά. Δηλαδή στην κοινωνία. 

                 
                    Υπεξαίρεση 93.000.000.000 €
Το γνώριζε κανείς???????? ότι έπρεπε αποκλειστικά να τα χρησιμοποιήσουν για την πραγματική οικονομία????
Το γνώριζαν όλοι.
Το έχει πει κανείς άλλος??????
Κανείς και από κανένα κόμμα. Παρόλο που έχουν ενημερωθεί δις. Και αυτό που γράφω είναι απόλυτα τεκμηριωμένο.

Αναμετέδωσε κανείς τα λεγόμενα Καμμένου??????Όχι βέβαια. Τα ΜΜΕ απευθύνονται σε πιθήκους  και οι "ανεξάρτητοι" και "αντιμνημονιακοί" blogger που καλούσαν το Καμμένο να βγει μπροστά, στο άκουσμα της λεξούλας "Τραπεζίτες" έπαψαν να αναδημοσιεύουν οτιδήποτε με ελάχιστες εξαιρέσεις (μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού).

Προσωπικά παρότι δεν έχω ψηφίσει τα τελευταία είκοσι χρόνια βλέπω πλέον στο πρόσωπο του Καμμένου τον Έλληνα που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Εκτός αν κάποιος μου υποδείξει κάποια προγενέστερη ομιλία άλλου αρχηγού κόμματος με τα ανωτέρω στοιχεία. Εγώ τουλάχιστον δεν έτυχε να ακούσω κάτι αντίστοιχο έως τώρα. Μόνο μπλα......μπλα......μπλα......οι κακές οι τράπεζες....μπλα......μπλα......μπλα......έχουν πάρει εγγυήσεις.....μπλα......μπλα......μπλα......

Ακούστε εδώ  την τελευταία συνεδρίαση με τις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων μέσα στη Βουλή για το θέμα των 203.000.000.000 € εγγυήσεων που έχουν λάβει οι τράπεζες από το Ελληνικό δημόσιο όπως σας είχα υποσχεθεί. Και που πιθανότατα σε μέρος αυτών οφείλεται η αύξηση δημοσίου χρέους κατά 23 ΔΙΣ μέσα στο δεύτερο τρίμηνο 
του 2012.

Προσωπικά είμαι με την αλήθεια και αυτόν που την αποκαλύπτει.
Ανεξάρτητοι Έλληνες λοιπόν και Πάνος Καμμένος.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου