Επιβεβαίωση της πυρκαγιάς στα ΕΝΑΕ

Category:

Με ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) επιβεβαιώνει την πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο χώρο ναυπήγησης των υποβρυχίων και ζητεί από την πολιτική ηγεσία να ληφθούν άμεσα μέτρα ενώ επιτίθεται σην διοίκηση των Λιβανέζων εκλεκτών της οικογένειας Παπανδρέου:


"Έχουμε ήδη μπει στον έκτο (6ο) μήνα, από τότε που η εταιρεία επέβαλε το εξαθλιωτικό, επαίσχυντο, απεχθές και εξοντωτικό μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας μια (1) ημέρα εργασία την εβδομάδα.


Η Διοίκηση με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο δεν πιέζει την Πολιτεία,αλλά εξαθλιώνει τους εργαζόμενους οι οποίοι πλέον έχουν φτάσει στα όρια τους. Έχουν αφήσει τα Υποβρύχια στο έλεος του Θεού και τα ναυπηγεία συνεχώς απαξιώνονται. Τα συστήματα βρίσκονται σε οριακή κατάσταση. Από θαύμα γλυτώσαμε προχθές το ολοκαύτωμα με την φωτιά από βραχυκύκλωμα στην Νο 5 δεξαμενή.


Οι Διοικούντες είναι εξαφανισμένοι. Δεν έχουν καταβάλλει και εκείνα που είναι υποχρεωμένοι ούτως η άλλως π.χ. βάρδιες, προσωπικό ασφαλείας, επίδομα αδείας και κανονική άδεια".

Με απλά λόγια η τραγική κατάσταση στην οποία περιήλαθν τα κάποτε μεγαλύτερα κια κραταιότερα ναυπηγεία της Α.Μεσογείου...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου