"Κανιβαλίζουν" τα Zubr για να επισκευάσουν το καμμένο!

Category:

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε σήμερα το ΠΤΜ Zubr "Κέρκυρα", το οποίο είχε πάρει φωτιά υπό αδιευκρίνιστες ακόμα, συνθήκες στις 30 Ιουλίου στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος.

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ και τον Αρχηγό Στόλου και τον ΔΔΜΝ ο κ. Ελευσινιώτης είδε την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με όσα του είπαν οι εργαζόμενοι, "Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα. Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί η “φούστα” του πλοίου και εάν δεν βρεθούν εμπόδια πριν από το τέλος του χρόνου το “Κέρκυρα” θα επιστρέψει στις αποστολές του στο Αιγαίο Πέλαγος".

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr για να αποκατασταθεί η ζημιά, θα "κανιβαλιστεί" το άλλο Zubr, το ΠΤΜ "Ζάκυνθος" από το οποίο θα αφαιρεθεί η "φούστα", αφού κανείς από την πολιτική ηγεσία δεν υπογράφει για να αγοραστεί. To "Zάκυνθος" έχει παροπλιστεί. Αυτό λέγεται "Ένοπλες Δυνάμεις" και οι λοιποί λέγονται "πολιτική ηγεσία"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου