Ρανιέρι: «Να πιστέψουν και πάλι στον εαυτό τους»

Category:

Η επανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης είναι το μεγάλο στοίχημα του Κλαούντιο Ρανιέρι που βλέπει τους παίκτες της Ίντερ να μην αποδίδουν αυτό που μπορούν στο γήπεδο.

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στην κορυφή πρέπει να πιστέψουν και πάλι στον εαυτό τους, όπως τονίζει ο Ιταλός τεχνικός.

Οι Ιταλοί πληρώνουν το κακό τους ξεκίνημα όταν από τον πάγκο τους καθοδηγούσε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και τώρα ο διάδοχος τους καλείται να αντιστρέψει όλο το κακό κλίμα και την αρνητική ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, αυτό που χρειάζεται πάνω απ’ όλα είναι να αλλάξεις το σκεπτικό των παικτών, αφού κάθε αλλαγή είναι ταυτισμένη με κάτι κακό στην ομάδα.

Χρειάζεται να ανέβει και πάλι το ηθικό τους και να αρχίσουν να πιστεύουν και πάλι στις δυνατότητες τους.

Συγχρόνως όμως δεν πρέπει να τους αλλάξεις το ποδόσφαιρο που είχαν μάθει να παίζουν, καθώς αυτό θα έχει συνέπεια στη συνοχή της ομάδας και αυτή η συνοχή ήταν ανέκαθεν το πιο δυνατό σημείο της Ίντερ», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και σίγουρα είναι πολύ σωστά όσα είπε αλλά άγνωστο τι προγνωστικά μπορεί να δώσει κανείς υπέρ της υλοποίησης τους και ιδιαίτερα από τον επόμενο αγώνα όταν σε αυτόν αντιμετωπίζουν τη Γιουβέντους.