Βιεϊρίνια: «Να κοιτάξουμε μπροστά για να αλλάξουμε τα πράγματα»

Category: , ,

Πήγε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2008 ως δανεικός από την Πόρτο έπειτα από εισήγηση του τότε τεχνικού της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.

Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που παρά το γρήγορό του τραυματισμό τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, ανέκαμψε και κέρδισε σταδιακά το στοίχημα για μια θέση στην εντεκάδα του Δικέφαλου του Βορρά.

Την επόμενη σεζόν, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ τον έκανε δικό του με ελεύθερη μεταγραφή.
Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την απόδοσή του να αποτελεί βαρόμετρο.

Το συνεχές ντεφορμάρισμά του από την αρχή της φετινής σεζόν, όμως, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και προβληματισμό.

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις νίκες (τις αγνοεί για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές) και αυτό είναι κάτι που σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από τον ίδιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» μίλησε για την εφετινή πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη τονίζοντας πως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και πως σε κανένα δε χωράνε τα προγνωστικά.

«Να μη χάσουμε άλλο έδαφος στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνουμε το comeback. Να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι με τα τελευταία μας αποτελέσματα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να αλλάξουμε τα πράγματα.

Οφείλουμε να κοιτάξουμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι. Πάμε για νίκη τώρα στην Ιρλανδία για να συνεχίσουμε όπως πρέπει στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου