Ντιόπ στην ΑΕΚ ?

Category:


Η μεταγραφική δρασητιότητα της ΑΕΚ γίνεται όλο και πιο έντονη, τη στιγμή που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προσπαθούν να λύσουν τα διοικητικά τους. Σύμφωνα δημοσιεύματα, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είναι ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης» και ένας από τους λόγους του ταξιδιού του Σταύρου Αδαμίδη στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα.



Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος ανήκει στην Πόρτσμουθ για έναν ακόμη χρόνο, αλλά η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε και αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και ίσως θελήσει να απαλλαγεί από το «βαρύ» του συμβόλαιο. Το κασέ του πανύψηλου (1,94μ.) διεθνούς άσου φτάνει τις 900.000 ευρώ και από το βιογραφικό του αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν θα μείνει στα αζήτητα.



Ο Ντιόπ μετά από καριέρα στην Ελβετία με Ξαμάξ και Γκρασχόπερς, το 2002 μετακόμισε στη Λανς (ως το 2004) και εν συνεχεία στη Φούλαμ (ως το 2007), ενώ την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Πόρτσμουθ έχοντας φέτος 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο. Παράλληλα μετρά 58 συμμετοχές και 9 γκολ με τη Σενεγάλη, τρία εκ των οποίων στο Μουντιάλ του 2002 όπου άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου