Σάββας και Δουκάκος στο gazzetta.gr!

Category:

O Σάββας Θεοδωρίδης και ο Βαγγέλης Δουκάκος, τοποθετήθηκαν στο gazzetta.gr για την... επίμαχη μαγνητοφωνημένη συνομιλία που κυκλοφορεί από το απόγευμα της Πέμπτης στο ίντερνετ σε διάφορα blogs. Συγκεκριμένα «κυκλοφορεί» μαγνητοφωνημένη συνομιλία του...





 ...αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Δουκάκο. Εκεί ακούγουνται εκπληκτικά πράγματα (σ.σ πάντως όχι και ιδιαίτερα άγνωστα σε πολύ κόσμο) όπως για επιλεκτικό ορισμό διαιτητών, επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, για... εσωτερικά μαχαιρώματα μεταξύ παραγόντων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, υπόνοιες για ντοπαρίσματα (σ.σ φυσούνα είναι η χαρακτηριστική λέξη), υβριστικοί χαρακτηρισμοί κατά του Σωκράτη Κόκκαλη και άλλα τέτοια... όμορφα από το αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα... σερφάρισμα σε διάφορα blogs θα σας... πείσει!

Οι... πρωταγωνιστές στο gazzetta.gr

Όπως είχε την υποχρέωση το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τις δύο πλευρές για να πάρουν... θέση στο θέμα. Κοινός τόπος φυσικά η προσφυγή στην δικαιοσύνη. Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Δουκάκος, αφού ξεκαθάρισε πως δεν έχει εκπροσώπηση ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας. Έχουν ειπωθεί επανειλημμένως όσα λέει στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Απορώ με κάποιους που το γράφουν και τους προκαλεί έκπληξη. Δεν έχει εκπροσώπηση ο Ολυμπιακός. Ας το βρει η δικαιοσύνη. Τι να πω, ότι δεν έχει γίνει η συνομιλία; Βέβαια, με πονηρεύουν κάποια πράγματα αλλά ας δει η δικαιοσύνη τι θα κάνει. Κάθε μέρα μιλάω εγώ μαζί του».

Όσον αφορά στον Σάββα Θεοδωρίδη επισήμανε: «Με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχω μιλήσει πολλές φορές ενώ έχω δώσει ουκ ολίγες συνεντεύξεις για το κανάλι όπου εργάζεται. Η πράξη αυτή είναι η πλέον παράνομη και φυσικά θα ακολουθήσω την νόμιμη οδό. Από την Δευτέρα θα προβώ σε μηνύσεις.

Προσωπικά δεν γνώριζα τίποτα. Επίσης δεν έχω καμία πρόθεση να καθίσω και να ακούσω αυτά τα ηχητικά αποσπάσματα. Πάντως το... ρεζουμέ είναι πως κάποιοι δεν με ήθελαν στον Ολυμπιακό. Ορισμένοι επεδίωξαν να παραιτηθώ από την διοίκηση. Αυτό νομίζω πως είναι φανερό».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου