Τι συμβαίνει με Αρνατούτογλου και Μπουλέ;

Category:

Ένα βήμα πριν το χωρισμό βρίσκονται σύμφωνα με φήμες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ. Τις υποψίες ότι η σχέση τους δεν πηγαίνει καλά τελευταία επιβεβαίωσε ένας γείτονας του Γρηγόρη στην Πεντέλη (λέγε με και καρφί) που φαίνεται πως τον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθεί ποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι του διάσημου γείτονά του. Ο κύριος αυτός είπε λοιπόν πως τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει δει καθόλου τη Νάντια να επισκέπτεται το σπίτι του αγαπημένου της. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Νάντια Μπουλέ έχει επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι καθώς τελευταία υπήρχε μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Γρηγόρη.

Αφορμή για τις εντάσεις στις σχέσεις τους λέγεται πως είναι οι επαγγελματικές αναποδιές του Γρηγόρη που έχει απογοητευτεί πολύ από την απόφαση του Mega να μην βγάλει το show του στον αέρα και ήδη έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2011-2012. Τις τελευταίες εβδομάδες πάντως ο παρουσιαστής κάνει στενή παρέα με τον Αντώνη Κανάκη και πρόσφατα και με τον Γιάννη Λάτσιο.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο Γρηγόρης φιλοξενήθηκε στο εξοχικό του Αντώνη Κανάκη στη Φούρκα της Χαλκιδικής και πολλοί τον είδαν να φλερτάρει έντονα με μια ωραία γυναίκα στο beach bar του φίλου του. Αυτό βέβαια δεν αποδεικνύει από ότι όντως έχει χωρίσει με τη Νάντια, καθώς είναι γνωστό πως ο Γρηγόρης φλερτάρει και τις… κολώνες.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου