Της Γαλλίας !

Category:

Το μπάχαλο στην Εθνική Γαλλίας, το οποίο προκάλεσε ακόμη και την παρέμβαση του προέδρου, Νικολά Σαρκοζί από τη Μόσχα όπου βρίσκεται, συνεχίζεται.


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας καταδίκασε με...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



...ανακοίνωσή της, την αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση της Κυριακής. «Η ομοσπονδία μέσω του προέδρου της, Ζαν Πιερ Εσκαλέτ, απολογείται στον γαλλικό λαό για την απαράδεκτη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών οι οποίοι εκπροσωπούν τη χώρα. Πολύ σύντομα θα συνεδριάσει το ΔΣ της ομοσπονδίας το οποίο θα αποφασίσει τρόπους για να βγει η ομάδα από την κρίση»





Στον κόσμο του εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ραϊμόν Ντομενέκ ο οποίος απέδωσε όλα τα δεινά στην τρομερή πίεση που ασκείται από τον Τύπο: «Ο απλός κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί τι πίεση ασκείται στα αποδυτήρια. Ο προπονητής θα κάνει συστάσεις σε έναν πιεσμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αντιδράσει έντονα. Ο Ανελκά ναι μεν δεν αντέδρασε με τον σωστό τρόπο, αλλά αυτό που έκανε, ήταν να κάθεται σε μία γωνιά και να μουρμουρίζει... Αυτό που έκανε το όλο γεγονός σπουδαίο είναι ότι το περιστατικό έγινε πρωτοσέλιδο σε μια εφημερίδα και αυτό αναστάτωσε την εσωτερική ζωή όλης της ομάδας!» δήλωσε ο 57χρονος τεχνικός αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας...



Σημειωτέον ο Ανελκά επέστρεψε στο Λονδίνο και μάλιστα η φωτογραφία την ώρα της αναχώρησης από το αεροδρόμιο, που δημοσίευσε η «Εκίπ» τον δείχνει χαρούμενο και μάλλον ανακουφισμένο για το ότι το... μαρτύριο του Μουντιάλ γι αυτόν τελείωσε ακόμη πιο πρόωρα







Δηλώσεις έκανε και ο , πρώην πλέον, γυμναστής της ομάδας, Ρομπέρ Ντιφέρν λίγο μετά την παραίτησή του: «Διαψεύδω τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Πατρίκ Εβρά χαρακτήρισε εμένα ως «τον προδότη της ομάδας». Μίλησα στον Ντομενέκ εκ μέρους των παικτών, συμπεριλαμβανομένου και του Εβρα. Εχω παιδιά και δεν θέλω να μου μείνει η στάμπα του προδότη...Αυτό που απέδωσαν ως καυγά μεταξύ εμού και του Εβρά έχει απλά να κάνει με τον θυμό μου όταν ο τελευταίος μου ανακοίνωσε ότι οι ποδοσφαιριστές θα απείχαν από την προπόνηση. Θύμωσα γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και αν και δύσκολη, η πρόκριση έστω και έτσι δεν είναι απίθανη.»



Το βίντεο που κυκλοφόρησε και το παραθέτουμε από το BBC με τον καυγά Ντιφέρν-Εβρά την Κυριακή το απόγευμα, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η Εθνική Γαλλίας είναι όντως μια ωραία ατμόσφαιρα!


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου