ΑΝΤΙΟ ΣΟΦΟ !!!

Category:

Για το Λος Αντζελες πέταξε την Τετάρτη ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και, όπως κι ο ίδιος ομολόγησε στην εφημερίδα "Goal", ουσιαστικά αποχαιρετά τον Ολυμπιακού, μιας κι έχει φτάσει η ώρα για να γίνει παίκτης του ΝΒΑ.

«Θεωρώ πως αν υπήρχε κάποια στιγμή να γίνει κάτι με τους Κλίπερς, αυτή θα ήταν φέτος» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά συνάμα δεν έκλεισε την πόρτα στην ομάδα με την οποία «έχτισε» τη φήμη του. «Πάντα περιμένω τον Ολυμπιακό». Ο θηριώδης σέντερ αναχώρησε λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Τετάρτης για το Λος Αντζελες μέσω Ζυρίχης με πτήση της «Swiss Air». Μαζί του ήταν ο προσωπικός του γυμναστής Κώστας Χατζηχρήστος, με τον οποίο οι άνθρωποι των Κλιπς έχουν επαφή από το 2006 που ήταν στον Ολυμπιακό και θα τον προσλάβουν σε περίπτωση που υπογράψουν τον 25χρονο άσο.
Λίγο πριν αναχωρήσει ο Σόφο φάνηκε αισιόδοξος με την προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ των Κλίπερς. «Δεν ξέρω αν είναι όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, αλλά πιστεύω πως είναι ένα βήμα που έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Το καλό είναι πως έχω θετικά μηνύματα από την άλλη πλευρά και κάνω αυτήν την κίνηση πιο εύκολα και πιο σίγουρος». Ως «θετικά μηνύματα» δεν εννοούσε μόνο το γεγονός πως η ομάδα του ΝΒΑ δεν επέλεξε κανέναν παίκτη στη θέση του στο πρόσφατο ντραφτ. «Πέρα από αυτό, είμαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους» εξήγησε και συνέχισε. «Τώρα πάω εκεί για να γνωρίσω την πόλη και να δω κάποια πράγματα. Θεωρώ πως, αν υπήρχε κάποια στιγμή να γίνει κάτι με τους Κλίπερς, αυτή θα ήταν φέτος. Βέβαια, πάντα περιμένω τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι πολύ θετικό αυτό το ταξίδι και η κατάσταση που επικρατεί γενικότερα αυτήν τη στιγμή».

Ο Σοφοκλής, λοιπόν, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο λιμάνι και στη συνέχεια των δηλώσεών του έδειξε πως ναι μεν κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν στην παρούσα φάση, παράλληλα όμως δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να έχει μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους» πριν φύγει για την Αμερική.
«Δεν ξέρω τι ποσοστό επιστροφής μου υπάρχει. Οπως είπα, περιμένω τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει αυτήν τη στιγμή τα προβλήματά του. Αργεί να κάνει κάποιες κινήσεις που πιστεύω πως είναι αναγκαίες. Κι εγώ από την πλευρά μου δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω για πάντα και δεν ξέρω για πόσο μπορώ να αποφεύγω κάποιες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως θα περιμένω, αλλά δεν μπορώ να δώσω ποσοστό για το αν θα μείνω ή αν θα φύγω».
- Εσύ θα ήθελες να έχεις κάνει μια κουβέντα με τον Ολυμπιακό πριν φύγεις;
«Ναι, θα το ήθελα. Ολη αυτήν την περίοδο δεν έχει γίνει τίποτα. Οπως είπα, εγώ πάντα περιμένω. Περιμένω να γίνει η πρώτη επαφή με την ομάδα. Θα προτιμούσα να γίνει πριν φύγω, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου