ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 36ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

Category:

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στέλνει θερμό χαιρετισμό στις δεκάδες χιλιάδες νέες και νέους, τους εργαζόμενους κάθε ηλικίας, που επισκέφθηκαν και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή, στο πάρκο Τρίτση.
Η μεγάλη, πλατιά και ενθουσιώδης συμμετοχή της νεολαίας στις φετινές εκδηλώσεις αποτελεί μία ακόμα ένδειξη ανόδου του κύρους της ΚΝΕ και του Κόμματος. Δείχνει ότι μέσα στη γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση ισχυροποιείται ένα.....
ρεύμα βαθύτερου προβληματισμού και προσέγγισης των θέσεων και της πρότασης διεξόδου που προβάλει το ΚΚΕ. Φανερώνει τις νέες δυνατότητες που ξανοίγονται για το Κόμμα και την ΚΝΕ. Η επιτυχία του Φεστιβάλ δίνει νέα ώθηση και δύναμη στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ να δυναμώσουν, να μαχητικοποιήσουν ακόμα πιο πολύ την ιδεολογική και πολιτική παρέμβασή τους, ώστε να εκδηλωθεί πιο αποφασιστικά η λαϊκή συμμαχία, η οργάνωση και πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί το λαό και όχι τα μονοπώλια.

Η Κεντρική Επιτροπή καλεί το λαό και τη νεολαία να βγάλει συμπεράσματα από τον προκλητικό τρόπο που τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της πλουτοκρατίας αποσιώπησαν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Αυτός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις δράσεις, τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, του εργατικού λαϊκού κινήματος: Ή τις αποκρύπτουν ή τις προβάλουν στρεβλά.

Η Κεντρική Επιτροπή καλεί όλους αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να συνεχίσουν και να δυναμώσουν το ενδιαφέρον τους να γνωρίσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να συμπορευτούν μαζί μας στους νέους αγώνες, στη μάχη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου για να καταδικαστεί αποφασιστικά η αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για την υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που υποστηρίζει το ΚΚΕ.

Η Κεντρική Επιτροπή χαιρετίζει τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ και του Κόμματος, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους που συνέβαλαν εθελοντικά στη δημιουργία του 36ου Φεστιβάλ, στο άπλωμά του στη νεολαία και το λαό. Με την ίδια μαχητικότητα να συνεχίσουν.


ΑΘΗΝΑ 20/9/2010 Η ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου