Απίστευτο: Το μωρό που επέζησε μετά από… 7 ανακοπές καρδιάς!

Category:


Η ισχυρή θέληση για ζωή ίσως να μη φτάνει για να περιγράψει και να δικαιολογήσει το θαύμα που έζησε ο μικρός Ivan Cawley και η οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, το παιδί επέμεινε και κατάφερε να μείνει στη ζωή, όχι μία όχι δύο αλλά επτά φορές που έπαθε ανακοπή καρδιάς, έχοντας  προσβληθεί από μηνιγγίτιδα...


...Σε ηλικία δέκα μηνών ο μικρός εμφάνισε ένα σημάδι στην κοιλιά του και οι γονείς αν και στην αρχή θεώρησαν ότι πρόκειται για ανεμοβλογιά, στη συνέχεια με την καθοδήγηση των γιατρών τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε η μηνιγγίτιδα.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα όπου υπέστη και την πρώτη ανακοπή καρδιάς, παραμένοντας χωρίς σφυγμό για δώδεκα ολόκληρα λεπτά!

Οι γιατροί προετοίμασαν τους γονείς για τα χειρότερα, ωστόσο ο Ivan είχε άλλα σχέδια!
Κατάφερε λοιπόν, να επιβιώσει και των 6 ακόμη ανακοπών που ακολούθησαν μέσα στις επόμενες 8 ώρες, της εφιαλτικής εκείνης νύχτας της 4ης Ιουλίου!


O Ivan υγιής πια και χαμογελαστός μαζί με τη μητέρα του!

Η μητέρα του, η εικοσάχρονη Sade Jackson εξομολογείται στην εφημερίδα Daily Mail ότι δεν πίστευε πως το παιδί της θα τα κατάφερνε.

Ο Ivan έμεινε προσωρινά παράλυτος και διασωληνωμένος λόγω της ασθένειας όμως σταδιακά έδειξε σημάδια ανάνηψης και ξεκίνησε να αναπνέει και πάλι μόνο του σκορπίζοντας χαρά και έκπληξη στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Απομένει μία τελευταία εξέταση τις επόμενες μέρες και αν τα αποτελέσματα της είναι καλά τότε ο μικρός είναι και οριστικά πλέον "καθαρός" από την ασθένεια και απολύτως εκτός κινδύνου.

Οι γονείς του Ivan ετοιμάζουν μια εκδήλωση στην pub τους προς τιμήν των γιατρών, καθώς θεωρούν πως αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για να τους ευχαριστήσουν…


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου