«Με ψηλά το κεφάλι»

Category:

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ακτής Ελεφαντοστού (6.30μ.μ, ET1), στο πλαίσιο του γ΄ ομίλου, με τον 25χρονο διεθνή γκαρντ, Παπ Φιλίπ Αμαγκου, να αναγνωρίζει την σαφή δυσκολία της αναμέτρησης...





Ο άλλοτε γκαρντ της Καβάλας, μιλώντας για την προσεχή κόντρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του κόντρα στην «επίσημη αγαπημένη», τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα, με σπουδαίους περιφερειακούς, όπως ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης, αλλά και παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μπουρούσης, ο Τσαρτσαρής και ο Σχορτσανίτης. Έχουμε χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θέλουμε να φύγουμε από εδώ με ψηλά το κεφάλι».

Συνεχίζοντας ο διεθνής γκαρντ της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής Ομάδας, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του ετοιμότητα: «Δυστυχώς ακόμη δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχασα τα δύο πρώτα ματς λόγω του τραυματισμού μου στο μεγάλο δάχτυλο, αλλά και τώρα δεν είμαι 100% έτοιμος. Απέναντι στη Ρωσία έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο».

Κλείνοντας, μίλησε για τις εντυπώσεις του από την θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα των «Αργοναυτών»: «Ελπίζω να επιστρέψω στη χώρα σας. Πέρασα πολύ ωραία όταν αγωνιζόμουν στην Καβάλα και έκανα πολλούς φίλους. Μακάρι να ξαναπαίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα».



gazzetta.gr

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου