Πλημμύρισε Ελλάδα ο Άγιος Παντελεήμονας

Category:

Ακόμη μια επίθεση Αφγανών στον Αγ. Παντελεήμονα
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η σημερινή εκδήλωση στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα, ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα την οποία οργάνωσαν οι κάτοικοι αλλά και πλαισίωσε ο πατριωτικός χώρος. Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν στην πλατεία για να ζητήσουν το αυτονόητο. Το δικαίωμα σε μια ήρεμη ζωή, δίχως να έχουν κάθε ημέρα αν αντιμετωπίζουν βίαια επεισόδια και γενική υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους.

Αν μη τι άλλο, υπήρξε ένα απόγευμα που η πλατεία τους, μύριζε Ελλάδα, γέμισε με ελληνικές σημαίες και πρόσωπα Ελλήνων! Η εκδήλωση που ξεκίνησε στις έξι περίπου το απόγευμα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα δίχως καθόλου επεισόδια ή παρατράγουδα, καθώς αυτή την φορά δεν εμφανίστηκαν τίποτε "εργολάβοι" της αριστεράς, μετά το στραπάτσο της Κυριακής.
Ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας, που σύμφωνα όμως με κατοίκους της περιοχής προσπάθησε κατά κάποιο τρόπο να τρομοκρατήσει τους κατοίκους, με τον αριθμό της αφού μιλάμε για επάνω από επτά κλούβες των ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις στον περίγυρο της περιοχής. Σύμφωνα με όλους πρόκειται για την μακράν πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχει διοργανωθεί όχι μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά γενικότερα σε κάποια περιοχή της Αθήνας καθώς τόσο ο όγκος όσο και ο παλμός ήταν εντυπωσιακοί.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ομιλία του ιερωμένου του ναού, ο οποίος υποσχέθηκε στους κατοίκους ότι θα είναι δίπλα τους, κλείνοντας κατά κάποιο τρόπο την αντιπαράθεση που υπήρχε εδώ και καιρό.
Παρόλο που παρόντα στην εκδήλωση ήταν τηλεοπτικά συνεργεία, στις ειδήσεις δεν ακούστηκε τίποτε για την εκδήλωση αυτή. Φαίνεται ότι δίχως φωτιές και αίμα, η διαμαρτυρία των κατοίκων δεν πρέπει να ακουστεί, διότι ξεφεύγει από τα "στερεότυπα" που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν περί "ξενοφοβικών" και "ρατσιστών" Ελλήνων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ήπιο κλίμα και δίχως επεισόδια, διότι απογυμνώνει την προπαγάνδα αυτή των ΜΜΕ. Και αν τα κανάλια το "θάψουν" είναι βέβαιο ότι η αλήθεια θα ακουστεί με πολλούς τρόπους. Αλλά περισσότερο από όλα εδραιώνεται η ελπίδα στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ότι υπάρχει ελπίδα για τον αγώνα τους.
Ακόμη μια επίθεση Αφγανών στον Αγ. Παντελεήμονα
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης και πριν λίγη μόλις ώρα (10.20)- ενώ όλα είχαν κυλήσει ειρηνικά - νεαρός Έλληνας δέχτηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι από Αφγανό, ο οποίος τον τραυμάτισε σοβαρά στον λαιμό και τον πρόσωπο. Όπως μαθαίνουμε ο νεαρός νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ την επίθεση την δέχτηκε ενώ πήγαινε προς την πλατεία Αττικής. Το γεγονός προκαλεί εκνευρισμό και ένταση όχι μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά σε όλη την Αθήνα, καθώς συνέβη μετά από μια απολύτως ειρηνική συγκέντρωση. Ποιός μπορεί πλέον να προστατέψει τους πολίτες, αφού η αστυνομία πιο πιθανόν είναι να τους επιτεθεί; Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Αφγανός, ο οποίος έχει αναγνωριστεί, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες η αστυνομία δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο για να τον συλλάβει!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου