Στα… μαλλιά τους έκρυψαν τα κλεμμένα χρήματα!

Category:

Οι δύο γυναίκες -μια από τις οποίες ανήλικη- καραδοκούσαν για «εύκολα» θύματα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης. Με τη γνωστή πια μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να βάλουν «χέρι» στην τσέπη ενός άνδρα και λίγο έλειψε να ξεφύγουν έχοντας κρύψει την λεία τους σε σημείο που κανείς δεν θα φανταζόταν!
Η 24χρονη «πορτοφολού» και η 17χρονη βοηθός της έκαναν το γνωστό κόλπο για να αρπάξουν τα χρήματα που είχε πάνω του το θύμα τους. Όμως, εκείνο τις αντιλήφθηκε καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν και κατάφερε να τις ακινητοποιήσει. Οι δράστιδες του παρέδωσαν αμέσως, η μια 100 και η άλλη 80 ευρώ και του ζήτησαν να τις αφήσει…
    
Όμως, από το παντελόνι του θύματος έλειπαν άλλα 160 ευρώ κι έτσι κάλεσε αστυνομικούς που περιπολούσαν εκεί κοντά, οι οποίοι έκαναν έρευνα στις δύο γυναίκες. Τη στιγμή που φαινόταν ότι δεν είχαν πάνω τους άλλα χρήματα, μια γυναίκα αστυνομικός σκέφτηκε να ψάξει στο μοναδικό σημείο που δεν θα σκεφτόταν ένας άνδρας: στα... μαλλιά τους! Και πράγματι, βρήκε επιμελώς κρυμμένα στις πλούσιες κόμες τους 90  και 70 ευρώ αντίστοιχα! Οι δύο «μακρυχέρηδες» οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου