6 μήνες από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια!!!

Category:

Πέρασαν 6 μήνες Σωκράτη.

 6 μήνες που έφυγες για το δικό σου ταξίδι ή καλύτερα που σε αναγκάσαν να φύγεις πριν την ώρα σου.


Έξι μήνες μετά η κατάσταση στην χώρα μας είναι ακόμα πιο τραγική από όταν την ζούσες... τι καλά θα ήταν να ήσουν μαζί μας, να είχαμε μαζί σου το αγαπημένο μας troktiko και....
 με την δύναμη του να χτυπούσαμε τα στομάχια όλων αυτών που μας κάνουν την ζωή μαύρη. Μαζί σου όμως έφυγε και το troktiko, σταμάτησε!! Είμαι σίγουρος ότι νευριάζεις τώρα, θα το ήθελες παρόν.. σίγουρα... όμως δεν είναι και εύκολο φίλε.

Έξι μήνες μετά και ακόμα δεν έχουμε μάθει νέα για τους δολοφόνους σου, τα ΜΜΕ σώπασαν και όλα ξεχάστηκαν, ξέρεις πως λειτουργεί η χώρα μας, τι να στα λέω....


Έξι μήνες μετά υπάρχει ακόμα αυτό το μαϊμουδιάρικο blog που πάτησε πάνω στο πτώμα σου, εκμεταλλεύτηκε την στιγμή και τράβηξε κόσμο από το troktiko (Βέβαια δεν πιάνει ούτε το 1/10 από τον κόσμο που είχε κάθε μέρα το troktiko). Φήμες λένε ότι κρύβεται ένας ποντικομούρης δημοσιογράφος του Star από πίσω, βέβαια αυτός δεν γράφει όπως έκανες εσύ, και τελευταία κάτι ακούγεται για τον παλιόφιλό σου τον Μάκη. Λες να είναι και αυτός χωμένος; Γιατί τελευταία ησύχασε πολύ και αυτός, μάλλον εκπλήρωσε ένα όνειρο του, να γίνει blogger.

Αρχές Δεκέμβρη Σωκράτη αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να αναβιώσουμε το troktiko, γυρίσαμε τα γράμματα ανάποδα και φτιάξαμε το okitkort ... το ανάποδο troktiko. Βγήκαμε βέβαια στα ίσια και είπαμε στον κόσμο ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους troktikous και ότι δεν έχουμε κακό σκοπό, ότι απλά θέλουμε να αναβιώσουμε το troktiko, επειδή μας λείπει φίλε. Εντάξει δεν έχουμε κάθε μέρα 400+ αναρτήσεις, ούτε είμαστε καμιά 30αριά άτομα, προσπαθούμε πάντως και προσφέρουμε στον κόσμοι ποιοτική ενημέρωση με σάτιρα ... κρατήσαμε την ιδέα σου και το όνομα, αλλάξαμε λίγο τα χρώματα και να... έχουμε φτάσει να είμαστε μέσα στα καλύτερα 300 Ελληνικά site μέσα σε 1μιση μήνα... κάτι είναι και αυτό.... τουλάχιστον έχουμε ποιοτικούς αναγνώστες και δεν έχουμε φτιάξει άλλο ένα διαφημιστικό-τσοντο-κατινίστικο-site όπως όλα τα άλλα.

Θυμάσαι ρε φίλε που τα λέγαμε κάθε βράδυ στο msn ;
Ακόμα περιμένω τις απαντήσεις σου για εκείνη την συνέντευξη που λέγαμε... θυμάσαι τι είπες ;;
(4:23 πμ) zaxazos:avrio tha stis exw apadimenes
exw argisei to kserw
alla den fadazese ti perasame aftes tis meres

Δεν φανταζόμουν φίλε αλλά σίγουρα τώρα φαντάζομαι...
Μου έλειψες φίλε...ακόμα και αυτή η διαδικτυακή επικοινωνία... λέγαμε ωραία πράγματα...

Σωκράτη θα φωνάΖΩ ρε αγορίνα...όσο ζω θα φωνάΖΩ ... να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου