Οριστικά στον Άρη ο Καστίγιο

Category:

Στο δυναμικό του Αρη για το προσεχές εξάμηνο, με δανεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, εντάσσεται ο Νέρι Καστίγιο. Ο 27χρονος Μεξικανός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, επιθετικός αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.


«Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης, με μεγάλη διάθεση για να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Για μένα αποτελεί μία πόρτα που ανοίγει και μου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δείξω τι μπορώ να πετύχω. Ξέρω σε ποιον σύλλογο έρχομαι και θα τα δώσω όλα για τον Αρη, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο ο ποδοσφαιριστής.

 Στην πρωινή προπόνηση, η οποία τελέστηκε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου (επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου), βρέθηκε και αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος παίκτες του ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η παραίτησή του αποτελεί προσωπική επιλογή και πως δεν έχει πρόβλημα με την ομάδα. Ο Μιχαλήτσος θα έχει την ευθύνη καθοδήγησης των «κίτρινων» στο κυριακάτικο, εκτός έδρας, παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου