Διεγράφη από το ΛΑΟΣ ο Ν. Τούτουζας λόγω...λοστού (VIDEO)

Category:


Ο Νίκος Τούτουζας, πολιτευτής με το κόμμα του ΛΑΟΣ  στη Θήβα ήταν ανάμεσα στους ακροδεξιούς που συγκρούστηκαν το Σάββατο με τα ΜΑΤ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στους "αγαναχτισμένους" κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.
 Ο τηλεοπτικός φακός τον “συνέλαβε” επ' αυτοφώρο να κρατάει ένα ρόπαλο και να φοράει ένα μαύρος κράνος, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να είναι στα σκαλιά της εκκλησίας όπου οι ακροδεξιοί συγκρούονταν με τα ΜΑΤ...


...Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στα επεισόδια αλλά όπως είπε δεν κρατούσε ρόπαλο, αλλά μία... πλαστική σωλήνα(!), την οποία βρήκε στο έδαφος και απλά την μάζεψε. Πάντως, μετά τη δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού βίντεο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης διέγραψε τον κ. Τούτουζα από το κόμμα.
Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι "με απόφαση του Προέδρου του ΛΑΟΣ ο κ. Τούτουζας Νικόλαος απεμακρύνθη από το Κόμμα μετά τη συμμετοχή του σε ακραίες αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις".
Μια απόφαση που ενδεχομένως δημιουργήσει σημαντικό ρήγμα στο χώρο της ακροδεξιάς καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν να έρθει το ΛΑΟΣ πιο κοντά με την λεγόμενη ριζοσπαστική δεξιά, όπως η "Χρυσή Αυγή". Μάλιστα, δύο στελέχη του ΛΑΟΣ, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρηςαποδοκιμάστηκαν, κατά τη συγκέντρωση του Σαββάτου και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου