Επιστημονική Φαντασία ή Υπόνοιες Πραγματικότητας;

Category:

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες εναντίον της NASA σχετικά με τις επανδρωμένες αποστολές Apollo στο φεγγάρι από το 1969. Οι καταγγελίες εστιάζουν σε υποκλοπή τηλεπικοινωνιών μεταξύ των αστροναυτών και του διαστημικού κέντρου από ραδιοερασιτέχνες και αναφέρονται σε διαλόγους μεταξύ των δύο πλευρών για σκάφη τα οποία βρήκαν στη σελήνη.

Εννοείται η NASA τα έχει αρνηθεί όλα αυτά , όμως τα ερωτηματικά παραμένουν γιατί η NASA έσβησε το υλικό από 40! πομπίνες φιλμ που είχαν γυρίσει οι αστροναύτες πάνω στη σελήνη. Η καταγγελία έχει γίνει από αξιωματικούς του NATO. Απάντηση μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί από την NASA.
Οι ενδείξεις ότι οι αστροναύτες βρήκαν κάτι διαφορετικό στη σελήνη αυξάνονται,όπως καθώς και τα ερωτηματικά γιατί σταμάτησαν τις αποστολές από τη στιγμή που η διαστημική τεχνολογία έχει κάνει άλματα τα τελευταία 30 χρόνια. Μήπως δεν τους επέτρεψαν να επιστρέψουν κάποιοι ;
Και πάνω σε αυτές τις σκέψεις έρχεται το trailer της ταινίας «Transformers 3 Dark of the Moon» το οποίο είναι χαρακτηριστικό!
Δείτε το trailer της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 01-07-2011 και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου